2022-12-12

У політехніці пройшов Всеукраїнський турнір з Кемпо-Карате

На базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» пройшов Всеукраїнський турнір з Кемпо-Карате. Близько 200 спортсменів зі всієї України мали можливість продемонструвати свою спортивну майстерність, а переможці змагань нагороджені грамотами та медалями турніру.

У політехніці пройшов Всеукраїнський турнір з Кемпо-Карате

11 грудня на спортивній базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» пройшов Всеукраїнський турнір з Кемпо-Карате, учасниками якого стали близько 200 спортсменів зі всієї України.

Участь в змаганнях взяли 11 команд: команда федерації Будо (місто Полтава), команда Кемпо (місто Харків), Спортивний клуб «Булат» (місто Красноград), Спортивний клуб «Тайпан» (місто Прилуки), Спортивний клуб «Легіон» (місто Охтирка), Спортивний клуб «Лутадор» (місто Онуфрієвка), команда Полтавської федерації таеквон-до ГТФ, Спортивний клуб «Лідер» (місто Полтава), команда «Академії Бойового мистецтва» (місто Полтава), Спортивний клуб «Спорт Макс» (місто Александрія), Спортивний клуб «Піт Файтер» (м. Знаменка).

«Передаю щирі слова вітання від ректора нашого університету – Володимира Онищенка, з побажанням наснаги та віри в Перемогу. Саме Володимир Олександрович в Полтавській області є керівником Спортивної студентської спілки України та Української федерації учнівського спорту.

Наша спортивна база університету завжди відкрита і ми завжди з радістю гостинно запрошуємо, організовуємо і проводимо різні спортивно-масові заходи фізкультурно-оздоровчого напряму. Тож я бажаю кожному жаги до перемоги й міцного здоров’я.

Завдячуючи Збройним силам України всі ми маємо можливість вести свій фронт і проводити такі заходи. Слава Україні!» – привітала всіх шанувальників спорту декан факультету фізичної культури та спорту університету, доктор педагогічних наук, професор Ліна Рибалко.

 

Всеукраїнський турнір з Кемпо-Карате розпочався з рівняння на державний прапор України та вшанування хвилиною мовчання наших земляків, загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

На церемонію урочистого відкриття змагань завітали почесні гості – президент Міжнародної федерації «Кемпо Карате і Кобудо», володар кубка світу з Кемп, чемпіон Світу з Кемп, 6 дан Кемп дзюцу Борис Сушинський, декан факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», доктор педагогічних наук, професор Ліна Рибалко, головний спеціаліст відділу фізичної культури та спорту Управління молоді та спорту Полтавської обласної військової адміністрації Костянтин Горулько, голова Федерації Будо в Полтавській області, суддя національної категорії Олег Чернецький.

«Дорогі друзі, колеги та співвітчизники. Ми раді вітати Вас на Всеукраїнському турнірі з Кемпо-Карате. Тут зібралися найкращі представники своїх клубів. Радий за те, що ви знайшли в собі сили зараз тренуватися, вдосконалюватись і продовжувати свій шлях в освоєнні бойових мистецтв, загартовуючи себе духовно та фізично. Бажаю всім перемоги, насамперед над собою», – побажав президент Міжнародної федерації «Кемпо Карате і Кобудо» Борис Сушинський.

«Доброго дня всім учасникам змагань, тренерам, спортсменам, організаторам заходу. Хочу привітати Вас на Всеукраїнському турнірі з Кемпо-Карате та побажати міцного здоров’я. Завдяки ЗСУ ми маємо змогу тренуватися, показувати свою майстерність на обласних, всеукраїнських змаганнях та прославляти нашу Україну за межами наших кордонів. Ми віримо, що все буде добре. Хочеться побажати спортсменам перемог, тренерам – підтримки, суддям – справедливого суддівства», – зазначив Костянтин Горулько.

Голова Федерації Будо в Полтавській області Олег Чернецький привітав спортивну спільноту, висловив подяку всім за участь в цих змаганнях та наголосив, що Кемпо – це мистецтво та духовність.

За результатами змагань переможців турніру нагородили грамотами та медалями.

Цього ж вікенду Полтавська політехніка прийняла комплексні спортивні змагання серед депутатів та державних службовців Полтавської області.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»