2023-04-24

У Полтавській політехніці стартував Тиждень охорони праці

З нагоди Дня охорони праці у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» протягом тижня привертатимуть увагу учасників освітнього процесу до питань безпечного та здорового середовища під час навчальної, наукової, методичної, організаційної та інших видів діяльності університету. За рекомендацією Міжнародної організації праці гасло у 2023 році заходи відбуваються під гаслом «Безпечне та здорове робоче середовище – основний принцип і основне право у світі праці».

У Полтавській політехніці стартував Тиждень охорони праці

З 24 по 28 квітня 2023 року в Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» триватиме Тиждень охорони праці, присвячений Дню охорони праці.

«Ми прагнемо формувати активну позицію, як у працівників Університету, так і здобувачів освіти щодо питань охорони праці, пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності», – прокоментувала Ірина Зоріна, начальник відділу охорони праці.

Запланована низка тематичних заходів завершиться проведенням круглого столу до Дня охорони праці, який щорічно відзначається 28 квітня. У рамках круглого столу будуть підведені підсумки тематичних конкурсів, які відбулись у структурних підрозділах університету з метою підвищення обізнаності щодо впровадження безпечної практики на робочих місцях та під час навчально-виховного процесу в умовах війни.

Минулого року заходи в університеті відбулись під гаслом «Формуємо разом позитивну культуру безпеки та здоров’я» за участі представників Міністерства освіти та науки України, Управління Держпраці у Полтавській області та науковців.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»