2024-01-10

У Центрі сучасного мистецтва Полтавської політехніки призначений новий куратор

До команди кафедри образотворчого мистецтва Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» приєднався новий куратор Центру сучасного мистецтва. Ним став фахівець з Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького Андрій Рибка.

У Центрі сучасного мистецтва Полтавської політехніки призначений новий куратор

Куратор Андрій Рибка очолив один з напрямків діяльності кафедри образотворчого мистецтва Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» і переїхав до Полтави на запрошення ректора, професора Володимира Онищенка.

До початку співпраці з Національним університетом «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» він очолював науково-експозиційний відділ Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького, є учасником, автором і куратором численних мистецьких проєктів в Україні і закордоном, зокрема у Центрі сучасного мистецтва Полтавської політехніки під його кураторством відбувся перформанс Макса Вітика.

Запрошуємо підписатися на Фейсбук – сторінку Центру сучасного мистецтва Полтавської політехніки,  щоб  завжди бути  у курсі  цікавих мистецьких подій.

Нагадаємо, у Центрі сучасного мистецтва відкрилась виставка-перформанс художника і кобзаря Назара Божинського, відбулась персональна виставка студентки Валерії Носик «Мистецтво, що рятує».

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»