2023-01-18

«Ukraine Global Faculty»: студентів та викладачів запрошують відвідати лекції відомих зарубіжних науковців

Міністерство освіти і науки України запрошує студентів, аспірантів та викладачів університетів відвідати платформу «Ukraine Global Faculty», на якій відкрито реєстрацію на курс онлайн-лекцій відомих науковців Девіда Рубенса та К’єлла Андерса Нордстрема. На вищевказані науково – освітні події діє онлайн – реєстрація.

«Ukraine Global Faculty»: студентів та викладачів запрошують відвідати лекції відомих зарубіжних науковців

Міністерство освіти і науки України запрошує студентів, аспірантів та викладачів провідних українських університетів відвідати платформу «Ukraine Global Faculty», на якій відкрито реєстрацію на курс онлайн-лекцій з кризового менеджменту від британського професора, виконавчого директора Інституту управління стратегічними ризиками (місто Лондон, Великобританія) Девіда Рубенса (David Rubens). Перша лекція курсу – «Chaos & Complexity: Modelling Crisis Management in the 2020’s» – відбудеться 19 січня 2023 року о 15:00.

Реєстрація

Курс допоможе виявити основні причини нашої нездатності ефективно підготуватися до кризових подій, а також ознайомить зі структурою і можливостями для управління стратегічними ризиками та кризами.

Наступні лекції Девіда Рубенса в межах курсу з кризового менеджменту:

Зареєструвавшись на лекції, ви будете проінформовані про дату та час їхнього проведення. 

  • Онлайн-лекція доктора К’єлла Андерса Нордстрема (Kjell A. Nordström), всесвітньо відомого шведського економіста, письменника та речника – «Future(S) of Business and the Art of Making Money» відбудеться 24 січня 2023 року о 14:00.

Запрошуємо зареєструватися.

Раніше оголошено конкурс грантів для студентської молоді за програмою «Scholarship в Україні», оприлюднено графік вебінарів «Clarivate» для науковців на перший квартал 2023 року, оголошено конкурс інституційної підтримки молодіжних громадських організацій.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»