2023-01-26

«Успішний стартап: від ідеї до масштабування‎»: студентів запрошують на новий онлайн-курс на платформі Prometheus

Студентів закладів вищої освіти запрошують на новий онлайн-курс «Успішний стартап: від ідеї до масштабування‎», створений командою Українського фонду стартапів на чолі з Міністром цифрової трансформації України Михайлом Федоровим на платформі Prometheus.

«Успішний стартап: від ідеї до масштабування‎»: студентів запрошують на новий онлайн-курс на платформі Prometheus

Студентів закладів вищої освіти запрошують на новий онлайн-курс «Успішний стартап: від ідеї до масштабування‎», створений командою Українського фонду стартапів на чолі з Міністром цифрової трансформації України Михайлом Федоровим на платформі Prometheus.

Курс буде корисним не лише для тих, хто тільки розпочинає свій шлях у бізнес: навіть досвідчені засновники стартапів, які планують залучення інвестицій, знайдуть у ньому багато цікавого.

Програма курсу містить шість модулів, які розкривають нюанси юридичних та маркетингових питань. На учасників чекають відеолекції, практичні завдання і кейси, а наприкінці курсу – презентація власних проєктів, на якій можна буде отримати фідбек та натхнення від практиків.

Роботу над проєктом з Prometheus було розпочато ще до початку повномасштабного вторгнення, попри всі вищевказані обставини вдалось реалізувати задумане й записати курс.

 Навчання на онлайн – курсі розпочнеться 10 лютого 2023 року.

Участь безкоштовна за умови реєстрації, яка передбачає повний доступ до відеолекцій та матеріалів курсу.

Детальніша інформація на веб-сторінці курсу.

Нагадаємо, відбудеться практична онлайн-конференція, присвячена впливу війни на освітян, оголошено Всеукраїнський молодіжний конкурс для школярів та студентів закладів вищої освіти, українці можуть пройти онлайн-курс про мінну безпеку.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»