2023-01-24

«Юридична освіта майбутнього»: оголошено Всеукраїнський молодіжний конкурс для школярів та студентів закладів вищої освіти

Рада молодих юристів України, Інститут політико-правових та релігійних досліджень, Київська Мала академія наук учнівської молоді, Аналітичний центр якості освіти запрошують учнів загальноосвітніх закладів та студентів університетів взяти участь у Всеукраїнському молодіжному конкурсі «Юридична освіта майбутнього». Дедлайн подання конкурсних робіт – 7 лютого 2023 року.

«Юридична освіта майбутнього»: оголошено Всеукраїнський молодіжний конкурс для школярів та студентів закладів вищої освіти

Рада молодих юристів України, Інститут політико-правових та релігійних досліджень, Київська Мала академія наук учнівської молоді, Аналітичний центр якості освіти, за сприяння Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти та за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Міністерства освіти та науки України запрошують учнів загальноосвітніх закладів та студентів університетів взяти участь у Всеукраїнському молодіжному конкурсі «Юридична освіта майбутнього».

Дедлайн подання конкурсних робіт – 7 лютого 2023 року.

Формат: онлайн, дистанційна подача робіт.

Метою конкурсу є підтримка обдарованої молоді та внутрішньо переміщених осіб, професійна орієнтація школярів, підвищення конкурентоспроможності випускників правничих шкіл на ринку праці, виявлення проблемних питань юридичної освіти для досягнення стратегічних пріоритетів реформи правосуддя в Україні, аналіз питання підвищеної популярності професії юриста у абітурієнтів, залучення студентів до процесів покращення якості вищої юридичної освіти в Україні.

Конкурс проходить у чотири етапи:

  • 1 етап. Учасники готують роботи за відповідною тематикою, оформлюють згідно вимог до організаційного комітету.
  • 2 етап. Організаційний комітет приймає роботи від учасників та попередньо відбирає по 100 найкращих робіт у двох групах і передає експертному журі.
  • 3 етап. Експертне журі оцінює роботи за рейтинговою системою та визначає переможців.
  • 4 етап. Урочисте нагородження переможців.

Теми робіт:

  • 1 група (учні): Чому я хочу бути юристом: переваги і недоліки професії юриста.
  • 2 група (студенти): Реформування юридичної освіти та застосування новітніх технологій.

Вимоги до робіт: обсяг до 3х сторінок. Поля: верхнє, нижнє, праве – 15мм, ліве – 20мм; шрифт – Times New Roman, кегль – 14, інтервал між рядками – 1, відступ – 1,25. Робота має містити особисту думку автора, чітко структуровану за абзацами або пунктами, не повинна містити плагіату, а у випадку цитування обов’язково має бути оформлена згадка про джерело. Мова: українська.

Для участі у конкурсі необхідно:

  • заповнити заявку;
  • направити конкурсну роботу на е-адресу krmjua@gmail.com, вказавши у темі повідомлення «На конкурс» та прізвище учасника/ці.

Партнери заходу: юридична газета, Юридичний вісник України, Law & Events, Неформатне юридичне видання «Lойер», Ліга студентів АПУ.

Додаткова інформація: www.facebook.com/KRMJUA

Оргкомітет:

Герасименко Олександр Олександрович, institute2014@ukr.net

Которобай Євген, тел.: 093 733 47 88.

Нагадаємо, студентська рада міста Полтави запрошує на вечір арт-терапії.

Раніше триває грантовий конкурс для письменників та творчої молоді «Кентавріада», відомий шведський економіст поділиться сучасними трендами ведення міжнародного бізнесу, студентів та викладачів запрошують відвідати лекції відомих зарубіжних науковців.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»