2023-01-24

Про мистецтво заробляти гроші: відомий шведський економіст поділиться сучасними трендами ведення міжнародного бізнесу

У рамках міжнародного освітнього проєкту Ukraine Global Faculty професори з провідних зарубіжних університетів, топ-експерти та підприємці продовжують читати онлайн-лекції для української аудиторії. Корисними кейсами ведення бізнесу зі студентами та викладачами поділиться відомий шведський економіст, письменник К’єлл Андерс Нордстрем.

Про мистецтво заробляти гроші: відомий шведський економіст поділиться сучасними трендами ведення міжнародного бізнесу

Для студентів, аспірантів та викладачів українських закладів вищої освіти триває проєкт Ukraine Global Faculty, у рамках якого професори з провідних зарубіжних університетів, топ-експерти та підприємці продовжують читати онлайн-лекції для української аудиторії.

24 січня 2023 року в рамках проєкту відбудеться лекція «Future(S) of Business and the Art of Making Money», спікером виступить всесвітньо відомий шведський економіст, письменник та речник К’єлл Андерс Нордстрем (Kjell A. Nordström),

У даній лекції науковець підсумує мегатренди, що формують наш час, і висуне деякі гіпотези щодо наслідків для внутрішнього та міжнародного бізнесу.

Початок заходу о 14:00 за київським часом, тривалість – 90 хвилин. Мова лекції – англійська із синхронним перекладом українською мовою.

Щоб отримати безкоштовний доступ до онлайн-лекції, потрібно зареєструватись на веб-сторінці заходу.

Нагадаємо, студентська рада міста Полтави запрошує на вечір арт-терапії.

Раніше триває грантовий конкурс для письменників та творчої молоді «Кентавріада», науковці провідних українських університетів можуть отримати індивідуальні гранти, відкрито стипендіальну програму для науковців від Британської Асоціації Слов’янських та Східноєвропейських Студій, а молодь запрошують вдосконалити цифрові навички на освітньому онлайн-курсі.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»