2023-01-20

Науковці провідних українських університетів можуть отримати індивідуальні гранти

Національний фонд досліджень України оголошує новий конкурс «Кембридж – НФДУ 2022. Індивідуальні гранти на проведення досліджень (розробок) для українських вчених (за підтримки Кембриджського університету, Велика Британія)». Дедлайн прийому грантових заявок – 27 січня 2023 року.

Науковці провідних українських університетів можуть отримати індивідуальні гранти

Метою конкурсу є підтримка провідних наукових досліджень і розробок українських учених, які безпосередньо постраждали від воєнних дій в Україні в 2022 році.

Підтримка буде відбуватись шляхом надання індивідуальних грантів за підтримки Кембриджського університету (Велика Британія).

До тематичних напрямів, за якими здійснюватиметься фінансування, належать широке коло фундаментальних і прикладних проблем в усіх галузях наук, пов’язаних із розв'язанням найбільш актуальних наукових завдань, спрямованих на технологічний, економічний, соціальний, культурний поступ України.

Проведення наукової і науково-технічної експертизи та підведення підсумків конкурсу триватиме до 23 травня 2023 року.

Дедлайн прийому заявок на участь в конкурсі 27 січня 2023 року.

Детальніша інформація за посиланням.

Раніше студентів та викладачів запрошують відвідати лекції відомих зарубіжних науковців, молодь запрошують вдосконалити цифрові навички на освітньому онлайн-курсі, викладачів технічних спеціальностей запрошують стати учасниками курсу-інтенсиву від компанії Sigma Software, оголошено конкурс грантів для студентської молоді за програмою «Scholarship в Україні».

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»