2023-04-26

В університеті оновився склад топ-менеджменту

Під час засідання ректорату Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» привітали з призначенням нових очільників кількох структурних підрозділів і нового проректора з наукової та міжнародної роботи.

В університеті оновився склад топ-менеджменту

З новими очільниками навчально-наукових інститутів, які визначились за результатами виборів у відповідності до Закону України «Про вищу освіту», укладені 5-річні контракти.

«Почали робочий тиждень з дуже важливого засідання ректорату, під час якого ухвалили низку важливих рішень, що регламентують нашу діяльність і привітали колег з новими відповідальними етапами у їх професійному житті.

Наш університет відрізняється якісним менеджментом як освітнього процесу, так і всіх інших напрямів діяльності. Запорукою цьому є вчасні і далекоглядні управлінські рішення, і стабільні умови роботи, тому серед керівництва структурних підрозділів, абсолютна більшість – 99% (!) не виконуючі обов'язки тимчасові менеджери, а професіонали з тривалим терміном роботи.

Бажаю вам, шановні колеги, наснаги, міцного здоров'я та непохитного оптимізму, щоб і надалі впевнено тримати освітній і науковий фронти, забезпечуючи якість освіти наших студентів і лідерство університету!

Наш незламний колектив готовий гідно долати виклики часу і підвищувати позиції Полтавської політехніки у рейтингах серед найкращих українських університетів! Разом до Перемоги!», – прокоментував ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко.

На посаду проректора з наукової та міжнародної роботи Полтавської політехніки на період знаходження  у декретній відпустці основного працівника  призначено доктора технічних наук, професора, завідувачку кафедри  прикладної екології та природокористування Олену Степову.

Новими очільниками структурних підрозділів стали:

  • директором Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою – доктор архітектури, професор, заслужений архітектор України, лауреат Державної премії України в галузі архітектури Вадим Вадімов;

  • директором  Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки – кандидат технічних наук, доцент, заслужений працівник університету Володимир Пенц.

Нагадаємо, стало відомо, хто представлятиме студентство у складі Вченої ради університету, а ще Полтавська політехніка підтримує створення Експертної ради студентства закладів вищої освіти.

Раніше політехніка підписала Меморандум про співробітництво з Харківським ІТ-кластером, а в університеті відкрили кафедру хореографії і  танцювальних видів спорту.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»