2023-03-08

Весняне свято в політехніці: вихованцям Центру освіти і піклування «Mr.Leader» влаштували анімоване казкове дійство

7 березня у Національному університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» викладачі та вихованці Центру освіти і піклування про дітей дошкільного віку університету Mr.Leader відзначили свято Весни. Святковий настрій малечі створили батьки, вихователі центру та професійні аніматори.

Весняне свято в політехніці: вихованцям Центру освіти і піклування   «Mr.Leader» влаштували анімоване казкове дійство

7 березня у Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» вихованці Центру освіти і піклування про дітей дошкільного віку університету Mr. Leader відвідали неповторне святкове дійство. Малеча ретельно готувалася, вчила з вихователями центру тематичні віршики. Атмосфера свята надихала, занурювала у щасливі миттєвості дитинства.

Учасників святкового дійства привітали ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко та декан факультету філології, психології та педагогіки, кандидатка педагогічних наук, доцентка Анна Агейчева.

«Прихід весни знаменує нові реалізовані можливості, нові мрії, а мрії маленьких українців  неодмінно мають здійснюватися!

Побажали нашій малечі у цей сонячний весняний день побільше посмішок, адже, навіть попри війну, у кожного з них має бути щасливе дитинство.

Надзвичайно приємно констатувати той факт, що проєкт Mr. Leader, презентований у жовтні  минулого року знайшов своє успішне втілення – наші дітки  охоче відвідують дитячий садочок в університеті!

За майже п’ять місяців вихованці Центру освіти і піклування про дітей дошкільного віку Полтавської політехніки досягли неабиякого успіху — знайшли нових друзів, розвинули творчі та інтелектуальні здібності, познайомилися з представниками найрізноманітніших професій і навіть поспілкувалися  з  Міністром освіти і науки України!

Нехай атмосфера сьогоднішнього свята, пануючий  тут веселий настрій дарує купу яскравих емоцій, теплих спогадів та сімейних фото. А ми  спільно з батьками зробимо все задля того, щоб діти зростали здоровими, життєрадісними та щасливими на мирній українській землі!

Переконаний, що наші діти стануть гідним продовженням  великої нації, здатної навіть в часи найважчих випробувань радіти життю! Все буде Україна!», – привітав присутніх ректор університету, професор Володимир Онищенко.

За словами очільниці факультету філології, психології та педагогіки  Полтавської політехніки Анни Агейчевої, спостерігаючи за дітками, радісно  бачити як вони щоденно змінюються, вивчають навколишній  світ: «Приємно вранці бачити захоплені усмішки наших маленьких вихованців, які радісно щебечучи про щось своє, дитяче, поспішаючи до дитячого садочку. Щиро вдячні батькам за високу довіру, надану нашій злагодженій команді, ваших невгамовних малюків, з якими ми й самі навчаємося, професійно зростаємо».

Весняне свято створили батьки, вихователі центру та аніматори з студії дитячих свят «Шоу MaryPo», які влаштували для дітей веселу забаву з казковими  персонажами, сповнену ігор та веселощів. Під драйвову музику малюки охоче вивчали нескладні танцювальні рухи з улюбленими героями. Понад годину на танцмайданчику гралися, танцювали, веселилися, раділи і «купалися» в паперовому шоу.

По завершенню святкового дійства діти та їхні батьки ділилися позитивними враженнями, обіймалися та фотографувалися з улюбленими персонажами. Навіть дорослі, незважаючи на постійну зайнятість та напружений життєвий ритм, знайшли трошки вільного часу, щоб подумки повернутися у власне дитинство.

За майже п’ять місяців своєї роботи вихованці Центру освіти і піклування про дітей дошкільного віку Полтавської політехніки стали дружньою родиною, а сам Центр – затишним творчим осередком, де лунає дзвінкий дитячий сміх.

Раніше дітям влаштували казкове свято з нагоди Дня Святого Миколая, а перший місяць роботи Центр освіти і піклування про дітей дошкільного віку Полтавської політехніки відзначив по-особливому.

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»