2022-12-20

День Святого Миколая у політехніці: дітям влаштували казкове свято

Попри виклики сьогодення та повітряні тривоги в Національному університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулось казкове свято для вихованців Центру освіти і піклування про дітей дошкільного віку університету Mr.Leader та дітей вимушених переселенців з нагоди Дня Cвятого Миколая.

День Святого Миколая у політехніці: дітям влаштували казкове свято

19 грудня в стінах Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» вихованці Центру освіти і піклування про дітей дошкільного віку університету Mr. Leader та діти з внутрішньо переміщених родин святкували День Святого Миколая.

Зимове свято створили батьки, вихователі центру та аніматори з ігрової кімнати «Жираф», які влаштували для дітей казкову пригоду, сповнену ігор та веселощів.

Учасників дійства привітали ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко та декан факультету філології, психології та педагогіки, кандидатка педагогічних наук, доцент Анна Агейчева.

«Настала зимова пора – пора чудес та здійснення найпотаємніших бажань, яку чекають усі малюки. Попри війну ми повинні робити все можливе для того, щоб у наших дітей було щасливе дитинство, і жоден ворог не повинен цьому завадити.

Щиро дякуємо нашим захисникам – Збройним силам України. Разом зі Святим Миколаєм вони роблять все, щоб батьки могли дарувати дітям дитинство, посмішки та найкраще майбутнє!», – привітав присутніх ректор університету Володимир Онищенко.

За 2 з половиною місяці роботи вихованці Центру освіти і піклування про дітей дошкільного віку Полтавської політехніки досягли неабиякого успіху, засвоїли багато матеріалу, а головне – стали справжньою командою.

Коли пролунав сигнал повітряної тривоги святкування продовжилося у безпечному укритті. Діти раділи подарункам, а батьки – щасливим посмішкам своїх малюків.

Нещодавно Центр освіти і піклування про дітей дошкільного віку Полтавської політехніки відзначив перший місяць роботи.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»