2022-02-04

The Lane Kirkland Scholarship Program: відкрито конкурс на отримання стипендії на навчання у Польщі

Відкрито конкурс The Lane Kirkland Scholarship Program на отримання стипендії на навчання у Польщі протягом 2-х семестрів та проходження 2-тижневого професійного стажування в державних, приватних та некомерційних організаціях. Дедлайн подачі заявок – 1 березня 2022 року.

The Lane Kirkland Scholarship Program: відкрито конкурс на отримання стипендії на навчання у Польщі

Програма The Lane Kirkland Scholarship Program  пропонує два семестри навчання в одному з п’яти польських академічних центрів (Варшава, Краків, Вроцлав, Познань, Люблін) та не менше двох тижнів професійного стажування в державних, приватних та неурядових організаціях. Програма спрямована на розвиток професіональних компетенцій  молодих лідерів та експертів, які мають вищу освіту, зацікавлені в розвитку демократії, економіки та громадянського суспільства у своїй країні.

Вимоги до кандидатів: молоді професіонали віком до 40 років, які мають щонайменше ступінь бакалавра на момент подачі заявки та досвід роботи не менше 2 років. Знання польської мови обов’язкове, принаймні на рівні В2.

Програма пропонує такі спеціальності:

  • економіка і менеджмент;
  • управління в бізнесі, культурі, охороні навколишнього середовища, охороні здоров’я;
  • державна адміністрація (органи державної влади та самоврядування);
  • право;
  • суспільні науки (соціальна психологія, соціологія);
  • політологія і міжнародні відносини;
  • охорона навколишнього середовища і клімату;
  • проблеми безпеки та кібербезпеки;
  • антикризове управління;
  • політика розвитку і гуманітарна допомога.

Підставою для отримання диплома про закінчення навчання є підготовка та захист дипломної роботи, яка може мати науковий або практичний характер.

Учасники конкурсу матимуть можливість отримати безкоштовне навчання в університеті та стипендію 18 000 злотих (виплачується 9 частинами на 9 місяців). Крім того, адміністратор програми надає приблизно 4200 злот./міс. на: проживання протягом усього перебування в Польщі; страхування; один квиток до Польщі в обидва боки (до узгодженої суми); картки на громадський транспорт; витрати на візу; матеріали дослідження; участь у вступному курсі та конгресах грантоотримувачів; курс польської мови (жовтень-травень).

Приблизно 45 найкращих кандидатів будуть відібрані в 3-етапному процесі оцінювання кандидатів:

  • розгляд заяв щодо критеріїв прийнятності;
  • розгляд запропонованих кандидатами проєктів навчання незалежними експертами;
  • інтерв’ю (заплановано на 28 березня – 29 квітня 2022 року).

Кандидати, які пройшли до третього етапу, будуть повідомлені електронною поштою до 25 березня 2022 року. Інформація про остаточні номінації будуть надіслані кандидатам у травні 2022 року.

Дедлайн подачі заявок – 1 березня 2022 року. Заявки, що надійшли після зазначеного терміну, не розглядатимуться.

Більше інформації про програму та форма заяви на участь за посиланням.

Нагадаємо, SEOquick запрошує студентів-контрактників взяти участь в  соціальній програмі Scholarship та отримати ґрант на оплату навчання, а для студентів ІТ-спеціальностей відкрито набір на піврічну безкоштовну програму обміну для навчання протягом семестру у 2022/2023 навчальному році в одній з найпрестижніших вищих шкіл Франції ІТ-напряму – EPITA (Париж).

 

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»