2023-02-09

«SheBuilds Ukraine»: відкрито реєстрацію на участь у жіночому хакатоні, присвяченому післявоєнній відбудові в Україні

Студенток українських закладів вищої освіти запрошують взяти участь у жіночому хакатоні «SheBuilds Ukraine», присвяченому післявоєнній відбудові України. Призовий фонд: 5000$ CAD. Дедлайн подання заявок – 24 лютого 2023 року.

«SheBuilds Ukraine»: відкрито реєстрацію на участь у жіночому хакатоні, присвяченому післявоєнній відбудові в Україні

До 24 лютого 2023 року відкрито реєстрацію на участь у жіночому хакатоні «SheBuilds Ukraine», присвяченому післявоєнній відбудові України.

Метою проєкту є об'єднання таланту і досвіду українських студенток у різноманітних програмах, щоб запропонувати інноваційні підходи до проєктування та відбудови України з використанням IT, програмного забезпечення та будь-яких інших творчих рішень.

Захід відбуватиметься 3-5 березня 2023 року в онлайн-форматі.

Призовий фонд: 5000$ CAD.

Деталі та реєстрація на сайті.

Відеозапрошення до участі.

Довідково: SheBuilds Ukraine Hackathon — перший хакатон для українських студенток, організатором якого є канадська архітектурна компанія «WZMH Architects» за підтримки Міністерства освіти та науки України та Посольства України в Канаді.

Раніше викладачі, науковці, аспіранти закладів вищої освіти можуть долучитись до освітнього марафону, студентів політехніки запрошують до участі у довгостроковій програмі академічної мобільності Erasmus+ в Румунії, стартує курс з підвищення кваліфікацій напряму TEST AUTOMATION (JAVA) для викладачів університетів.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»