2023-01-24

Викладачі можуть пройти онлайн-програму стажування

Українських педагогів запрошують на безкоштовну онлайн-програму стажування для освітян Teachers Internship. Програма допомагає викладачам не лише отримати поглиблені теоретичні знання та практичний досвід, але й побачити «зсередини» роботу IT-компанії та індустрії загалом. Кількість місць обмежена, прийом заявок триватиме до 31 січня 2023 року.

Викладачі можуть пройти онлайн-програму стажування

Українських педагогів запрошують на безкоштовну онлайн-програму стажування для освітян Teachers Internship.

Програма допомагає викладачам не лише отримати поглиблені теоретичні знання та практичний досвід, але й побачити «зсередини» роботу IT-компанії та індустрії загалом.

Це дозволяє краще розуміти сьогоднішні реалії ІТ - сфери та передавати учням і студентам прикладні та актуальні знання для побудови успішної кар'єри в майбутньому.

Учителі загальноосвітніх навчальних закладів та викладачі закладів вищої освіти зможуть зазирнути за лаштунки найбільшої ІТ - компанії України EPAM.

Учасникам запропонують попрацювати з Hard Skills, а також потренують навички роботи над навчальними проєктами у розподілених командах.

На учасників чекає вивчення 15 тем з найактуальнішою інформацією про світ ІТ від експертів-практиків з ЕРАМ.

Учасники, які успішно пройдуть стажування, отримають сертифікат від ЕРАМ та Асоціації «IT Ukraine».

Навчання розпочнеться 01 лютого 2023 року, тривалість навчальної програми складе 3 тижні.

Формат навчання – онлайн, щоденні заняття у середньому триватимуть 1,5-3 години.

Кількість місць на програмі обмежена, тому відбір учасників ґрунтуватиметься на цілях і мотивації, вказаних учасниками у реєстраційній формі.

Прийом заявок триватиме до 31 січня 2023 року.

Зареєструватися на онлайн – програму стажування можна тут.

Нагадаємо, оголошено Всеукраїнський молодіжний конкурс для школярів та студентів закладів вищої освіти «Юридична освіта майбутнього», конкурс програми Європейського Союзу «Креативна Європа», Kirkland Research – 2023: стипендії для науковців.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»