2024-03-23

EDUPRO: викладачів політехніки запрошують підвищити власні професійні компетенції у рамках програми від компанії SoftServe

Науково-педагогічних працівників Полтавської політехніки запрошують взяти участь у програмі підвищення кваліфікації EDUPRO від компанії SoftServe. Навчання пройде з 11 квітня до 6 червня 2024 року в онлайн-форматі, після успішного завершення навчання учасники отримають сертифікати.

EDUPRO: викладачів політехніки запрошують підвищити власні професійні компетенції у рамках програми від компанії SoftServe

Топ-спікери компанії SOFTSERVE протягом 7 онлайн-лекцій ділитимуться знаннями та власним досвідом з розвитку soft skills, обговорюючи найактуальніші теми за різними напрямками.

Зареєструвавшись на безкоштовну програму EDUPRO, учасники також отримають членство у міжнародній освітній спільноті, знайомство та обмін досвідом з колегами з Європи та Латинської Америки та сертифікат після успішного завершення навчання.

Партнери програми: Національний Еразмус+ офіс в Україні, Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти, Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

Для кого: професори, доценти, науковий та науково-педагогічний персонал, викладачі закладів вищої освіти.

Програма EDUPRO.

Де? Онлайн трансляція.

Коли? З 11 квітня по 6 червня 2024 року.

Мова: Англійська (cередній рівень та вище).

Реєстрація відкрита за посиланням.

Більше про програму, спікерів, розклад лекцій можна дізнатися на сайті.

Нагадаємо, для науковців політехніки проведуть тренінги в рамках проєкту «Bologna Hub Peer Support ІІ» від DAAD.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»