2024-02-02

Випускник політехніки Іван Май виборов золото з настільного тенісу на міжнародному турнірі в Єгипті

Випускник Полтавської політехніки спеціальності 017 Фізична культура та спорт, чемпіон Європи 2017 та 2019 років, бронзовий призер Параолімпіади-2021 у Токіо Іван Май виграв 2 золоті та 1 бронзову медалі на міжнародному турнірі з пара тенісу, що проходив у Гізі (Єгипет).

Випускник політехніки Іван Май виборов золото з настільного тенісу на міжнародному турнірі в Єгипті

З 22 по 28 січня у м. Гіза (Єгипет) проходив міжнародний турнір з настільного тенісу, у якому змагалися збірні з 26 країн світу. Випускник Національного університет у «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Іван Май виступав у складі Національної паралімпійської збірної України з настільного тенісу і виборов 2 золота у командних змаганнях (мікст – у парі з Іриною Шинкарьовою і дабл – у парі з Левом Кацем) та 1 бронзу в індивідуальних змаганнях.

За результатами турніру українська збірна посіла 2 загальнокомандне місце у турнірній таблиці і стала віцечемпіоном турніру.

Вітаємо команду і нашого випускника з успішним виступом на цьому міжнародному турнірі та бажаємо успіхів у боротьбі за ліцензії на Паралімпіаду-2024!

Раніше випускник політехніки Іван Май став чемпіоном світу з настільного тенісу серед спортсменів-параолімпійців, випускник політехніки Іван Май став чемпіоном світу з настільного тенісу серед спортсменів-параолімпійців, а також Іван Май виграв бронзову медаль на Паралімпійських іграх.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»