2024-09-02

Випускник політехніки виборов бронзову нагороду Параолімпіади-2024

Випускник спеціальності 017 Фізична культура і спорт факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Євгеній Богодайко став бронзовим призером Параолімпіади-2024 у плаванні на 100 метрів брасом у класі SB6.

Випускник політехніки виборов бронзову нагороду Параолімпіади-2024

У Франції тривають Паралімпійські ігри-2024, на яких представники національної збірної України, зокрема спортсмени з Полтавщини демонструють високі результати.

Випускник спеціальності 017 Фізична культура і спорт факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Євгеній Богодайко виборов бронзову медаль у змаганнях з плавання на дистанції 100 метрів брасом у класі SB6.

«Була напружена боротьба до останнього метра. Мені було дуже важко, за суперників нічого не знаю, не можу сказати. Дуже крута атмосфера, відчувається шалена підтримка за нашу країну. Ловлю поглядом трибуну, дуже багато наших прапорів. Це надихає і дуже мотивує. Дякую всім людям, що за нас вболівають», - розповів спортсмен в інтерв’ю каналу «Суспільне Спорт».

Варто зазначити, що для випускника Полтавської політехніки Євгенія Богодайка Паралімпіада-2024 – четверта в спортивній кар’єрі. Загалом спортсмен шість разів виборював паралімпійське «золото», п’ять разів – здобував срібну медаль і тричі – бронзову нагороду.

Цьогоріч на Паралімпіаді бронзова медаль – друга нагорода для полтавця, до цього Євгеній Богодайко став третім на дистанції 200 м вільним стилем.

Щиро вітаємо бронзового призера, пишаємося та зичимо міцного здоров’я, невичерпних сил, натхнення та майбутніх перемог в ім’я України!

Нагадаємо, студенти Полтавської політехніки стали золотими і бронзовими призерами Параолімпіади-2024.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»