2022-07-18

Випускник політехніки виборов золоту нагороду на XI Всесвітніх Іграх -2022

Випускник спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Олег Приймачов здобув золоту медаль на XI Всесвітніх Іграх - 2022 з таїландського боксу Муей Тай, що проходили у Бірмінгемі (США).

Випускник політехніки виборов золоту нагороду на XI Всесвітніх Іграх -2022

У місті Бірмінгем (Алабама, Сполучені Штати Америки) завершилися XІ  Всесвітні  Ігри   -2022, масштабні   міжнародні змагання, що стали аналогом Олімпіади для неолімпійських видів спорту. Престижність та високий рівень проведення подібних спортивних  подій  важко переоцінити, чимало спорсменів з усіх куточків світу прагнуть взяти участь у видовищних спортивних поєдинках та продемонструвати  яскраву гру.

Випускник спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» факультету фізичної культури та спорту  Національного университету  «Полтавська  політехніка імені Юрія Кондратюка»  Олег Приймачов  став переможцем XІ  Всесвітніх   Ігор  - 2022 у ваговій категорії  91 кг. На шляху до фіналу  спорсмен нокаутував узбекського боксера Фаната Хахрамонова та француза Джекі Джина, продемонструвавши класні прийоми та провівши  ряд захоплюючих  двобоїв.

У поєдинку за здобуття золотої нагороди  українцеві протистояв американець Метью Бейкер, що не завадило Олегу  Приймачову здобути переконливу перемогу і  стати  кращим у  ваговій категорії.

Вітаємо   чемпіона, бажаємо нових спортивних досягнень і перемог!

Раніше  студенти Полтавської політехніки перемогли на Чемпіонаті світу з таїландського боксу, а чемпіон світу з муай тай отримував стипендію голови Полтавської ОДА.

 

Медіа – центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»