2022-06-03

«Вперед до перемоги!»: відбувся міський учнівський турнір з футболу серед збірних команд ДЮСШ

За підтримки керівника Української федерації учнівського спорту в Полтавській області, ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Володимира Онищенка, факультету фізичної культури та спорту Полтавської політехніки і генерального директора ФК «Ворскла» Олега Лисака відбувся міський учнівський турнір з футболу «Вперед до перемоги!». Переможців урочисто нагородили цінними призами і пам’ятними подарунками.

 «Вперед до перемоги!»: відбувся міський учнівський турнір з футболу  серед збірних команд ДЮСШ

З 31 травня по 2 червня у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбувся міський учнівський турнір з футболу «Вперед до перемоги!» серед збірних команд ДЮСШ м. Полтави (гравці 2012-2013 року народження). У змаганнях турніру брали участь 8 команд з Полтавської дитячо-юнацької спортивної школи «Молодь-2016», дитячо-юнацької спортивної школи «Ворскла» імені І. І. Горпинка, дитячо-юнацької футбольної школи «Ворскла», футбольного клубу «Golden Eagle».

«Символічно, що після перемоги збірної України нагородили майбутніх футбольних зірок Полтави!

Настрій, драйв, дитяча радість, гордість батьків – сподіваюсь, що цей день війни дітям запам'ятався цим невеликим святом, яке ми змогли провести завдяки ЗСУ.

Цінні і пам'ятні подарунки нехай надихають на нові перемоги, нагадуючи, що Полтавська політехніка завжди відкрита для дітей! Дякую батькам, що підтримуєте захоплення своїх дітей! Вперед до Перемоги! Все буде Україна!» – привітав ректор Володимир Онищенко.

На урочистостях переможців футбольного турніру «Вперед до перемоги!» нагороджували почесні гості: генеральний директор футбольного клубу «Ворскла» Олег Лисак, капітан ФК «Ворскла» Володимир Чеснаков, начальник управління у справах фізичної культури та спорту Полтавської міської ради Ігор Кислов, головний тренер дефлімпійської збірної України з футболу, яка перемогла на Дефлімпіаді-2022 в Бразилії, випускник університету Віктор Козін, декан факультету фізичної культури та спорту, доктор педагогічних наук, професор Ліна Рибалко.

«Це перше дитяче спортивне свято з початку цього жаху, з лютого, і я дякую усім організаторам і учасникам, особливо ректору Володимиру Олександровичу Онищенку за підтримку молодіжного спорту, прекрасні умови для змагань. Насолоджуйтесь грою і отримуйте задоволення від занять спортом! Слава Україні!» – привітав гендиректор ФК «Ворскла» Олег Лисак.

У номінації КРАЩИЙ ГРАВЕЦЬ КОМАНДИ ТУРНІРУ нагородили:

гравця команди дитячо-юнацької футбольної школи «Ворскла» - 1 Данила Аранчія

гравця команди дитячо-юнацької футбольної школи «Ворскла» - 2 Євгена Салтуся

гравця команди ДЮСШ «Ворскла» імені І. І. Горпинка – 1 Богдана Батирю

гравця команди ДЮСШ «Ворскла» імені І. І. Горпинка – 2 Кирила Якименка

гравців команди ПДЮСШ «Молодь-2016» – Івана Пономаренка і Макара Горбатовича

гравця команди ФК «Голден ігл-1» Максима Чабана

гравця команди ФК «Голден ігл-2» Олександра Качана

 

I місце у бронзовій лізі виборола команда

ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ «ВОРСКЛА» ІМЕНІ І. І. ГОРПИНКА -2

IІ місце у бронзовій – команда ПОЛТАВСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ «МОЛОДЬ-2016»-2

I місце у срібній лізі здобула команда ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ФУТБОЛЬНОЇ ШКОЛИ «ВОРСКЛА» - 2

IІ місце у срібній лізі – команда ФУТБОЛЬНОГО КЛУБУ «ГОЛДЕН ІГЛ-2»

IІ місце у діамантовій лізі посіла команда ФК «ГОЛДЕН ІГЛ-1

I місце у діамантовій лізі міського учнівського турніру з футболу «Вперед до перемоги!» серед збірних команд ДЮСШ м. Полтави посіла команда ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ФУТБОЛЬНОЇ ШКОЛИ «ВОРСКЛА» - 1!

Кращим гравцем турніру журі визнало єдину дівчинку – учасницю турніру, гравця команди ДЮСШ «Ворскла» імені І.І. Горпинка Софію Зіняр.

Кращим тренером турніру назвали Євгена Бахуринського.

Вітаємо учасників і переможців змагань! Зичимо як учасникам, так і їхнім тренерам, журі, суддям міцного здоров’я та якнайшвидшої перемоги Україні!

Нагадаємо, студенти-спортсмени політехніки підтрималаи Всеукраїнський челендж «ДО ПЕРЕМОГИ!».

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»