2024-04-15

«Perspektywy Women in Tech Summit 2024»: студентів політехніки запрошують взяти участь у масштабному заході, присвяченому найсучаснішим технологіям

Студентську молодь Полтавської політехніки запрошують взяти участь в шостій найбільшій в Європі та Азії конференції для жінок у сфері STEM, Tech & ІТ - «Perspektywy Women in Tech Summit 2024», яка відбудеться 12-13 червня 2024 року у місті Варшаві на базі виставкового центру EXPO XXI.

«Perspektywy Women in Tech Summit 2024»: студентів політехніки запрошують взяти участь у масштабному заході, присвяченому найсучаснішим технологіям

Fundacja Edukacyjna Perspektywy організовує шосту найбільшу в Європі та Азії конференцію для жінок у сфері STEM, Tech & ІТ - «Perspektywy Women in Tech Summit 2024», яка відбудеться 12-13 червня 2024 року у Варшаві на базі виставкового центру EXPO XXI.

Потребуєте натхнення, менторства, обміну досвідом та нових контактів? Або шукаєте стажування чи роботу у сфері Tech & IT? Долучайтеся до участі в цікавому заході.

«Perspektywy Women in Tech Summit 2024» - це ціла низка класних івентів, зокрема:

  • 2 наповнених знаннями та натхненням, обміном досвідом дні;
  • 5 локацій з лекціями експерток і лідерок галузі технологій та ІТ;
  • 150 натхненних спікерів-експертів;
  • 60 практичних майстер-класів;
  • 50 захоплюючих технічних дискусій;
  • 500 індивідуальних сесій менторства;
  • стенди 100 найбільш інноваційних глобальних компаній;
  • ярмарок вакансій з рекрутинговими зустрічами та нетворкінгом;
  • багато позитивної енергії.

Однією з найяскравіших атракцій цьогорічної конференції стануть ярмарки вакансій зі стендами понад 100 найбільших глобальних технологічних компаній та можливістю зустрічей з експертами, під час яких ви проаналізуєте своє резюме, дізнаєтеся про процедури рекрутингу та отримаєте цінні поради.

Студентки і студенти STEM (як з Польщі, так і з-за кордону) можуть, як завжди подавати заявки на безкоштовні квитки за посиланням.

Саміт збирає 10 000 студенток, професіоналів та лідерок зі світу нових технологій, 500 провідних експертів галузі, а також 100 найбільших технологічних компаній та найкращі технічні університети з Польщі та світу. Два інтенсивні дні, сповнені знань та обміну досвідом, 5 сцен та 150 чудових спікерів, 60 воркшопів та понад 500 індивідуальних менторських сесій, а також Ярмарок кар'єри з безліччю привабливих вакансій та галузевим нетворкінгом.

Гасло цьогорічного Саміту – «Tech Life Balance», його ключовими темами будуть квантові обчислення, взаємодія людина-машина, нейрорізноманіття, наука про дані, штучний інтелект та машинне навчання, глибокі технології, хмарні рішення, а також цифрова екологія та кібербезпека.

Саміт 2024 буде також продовжувати започатковану 2 роки тому ідею сталого розвитку - як перший в Польщі масштабний захід, позитивно збалансований кліматично, з мінімізацією та компенсацією всього вуглецевого сліду.

Захід значною мірою скерований до студенток і студентів, і саме їхня залученість та захоплення є рушійною силою Perspektywy Women in Tech Summit 2024. Контент, представлений на заході, оптимізований саме для цієї цільової групи, а для самих студенток і студентів участь у заході - це шанс спрямувати свою кар'єру, дізнатися про пропозиції провідних компаній, світові тренди у сфері нових технологій та познайомитися з видатними експертами галузі.

Нагадаємо, студентів політехніки запрошують до участі в конкурсі від Hotline.finance.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»