2021-02-10

«Як я готуюсь до ЗНО»: політехніка і сайт 0532 оголосили фотоконкурс

Полтавська політехніка разом з сайтом 0532 оголосила фотоконкурс для школярів Полтавщини «Як я готуюся до ЗНО-2021». Автори найкреативніших фото, які наберуть найбільше лайків, отримають цінні подарунки. Голосувати в Інстаграмі і на сайті 0532!

«Як я готуюсь до ЗНО»: політехніка і сайт 0532 оголосили фотоконкурс

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» запустив фотоконкурс для випускників закладів загальної середньої освіти, гімназій та ліцеїв міста Полтави та області, які цього року проходитимуть зовнішнє незалежне оцінювання.

Переможців визначатимуть за кількістю лайків в інстаграмі та за кількістю голосів на сайті 0532.

«Почалась реєстрація на ЗНО-2021! А ми оголошуємо #giveaway і конкурс #інстафото «Як я готуюсь до ЗНО»! Готові влаштувати батл і позмагатися, чия школа найкрутіша?

Даруємо безкоштовні курси з 2-х предметів на вибір для абсолютного переможця, який набере найбільше лайків, і сертифікати зі знижкою 50% на курси української мови та літератури і математики для 5-х лідерів, а також пам’ятні подарунки. Готуйся до тестування з Полтавською політехнікою! Прокачайся на 200 балів! Удачі!», – йдеться на офіційних сторінках університету в соцмережах.

Умови прості:

1. Підписатись в інстаграмі на сторінку університету @poltava_polytechnic, студпарламенту @studparlament_nupp і видання 0532.

2. Тегнути 3-х друзів в коментарях під постом про конкурс на сторінці університету або сайту 0532.

3. Викласти оригінальне фото «Як я готуюсь до ЗНО» з хештегами #хочу200балів #зно2021 #політехнікарулить #вступ #полтавськаполітехніка і тегнути Полтавську політехніку.

4. Надіслати фото на е-мейл редакції: editor.0532@gmail.com

Результати – 1 березня 2021 року.

Високі бали ЗНО збільшують шанси вступити на бажану спеціальність і навчатись безкоштовно. Цього року 20 учнів з максимальними балами отримають 5000 гривень від Президента України.

«Хочемо підтримати випускників шкіл, гімназій та ліцеїв під час стресових ситуацій, пов’язаних з підготовкою до одного з найважливіших навчальних випробувань, а також порадити готуватися до ЗНО у нашому університеті.

Віримо, що все неодмінно вийде, всі успішно складуть зовнішнє незалежне оцінювання, зроблять усвідомлений життєвий вибір та стануть студентами Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка. Бажаємо успіхів», – прокоментував студент Навчально-наукового інституту нафти і газу, в.о. президента студентського парламенту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Олександр Литвиненко.

Минулого року Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» приєднався до всеукраїнського щорічного флешмобу ЩастиНаЗНО, а викладачі політехніки поділилися з освітянами області лайфхаками для ЗНО з математики.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»