2024-08-14

Естонський університет природничих наук запрошує викладача до участі в програмі кредитної академічної мобільності

Естонський університет природничих наук Estonian University of Life Sciences запрошує викладача з високим рівнем володіння англійською мовою, що працюють/викладають/проводять дослідження за напрямом «Містобудування та архітектура» для участі у програмі академічної мобільності Erasmus+ для викладачів в партнерському університеті в осінньому семестрі 2024/2025 навчального року. Дедлайн подання заявок – 26 серпня 2024 року.

Естонський університет природничих наук запрошує викладача до участі в програмі кредитної академічної мобільності

Естонський університет природничих наук Estonian University of Life Sciences запрошує 1 викладача Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою Полтавської політехніки до участі у програмі академічної мобільності Erasmus+ KA171 в межах спеціальності 0731 Architecture and town planning (програма обміну підходить НПП, які викладають/проводять наукові дослідження в рамках спеціальностей «Архітектура та містобудування», «Архітектура будівель і споруд», «Містобудування», «Міське будівництво та господарство»).

Дедлайн подання заявок – 26 серпня 2024 року, 13:00.

Програма обміну (teaching) триватиме 5 днів (+ 2 дні дороги).

Учасник програми обміну отримає грант у розмірі 170 EUR/день та компенсацію транспортних витрат у розмірі 309 EUR.

Мова обміну – англійська (рівень B2-С1)

Кандидати на участь у програмі обміну повинні подати до відділу міжнародних зв’язків (каб.320-Ф) в друкованому та електронному вигляді (interoffice@nupp.edu.ua) інформацію про себе разом із автобіографією (CV), мотиваційним листом (motivation letter) та запропонованими 8 темами лекцій (proposed topics of teaching). CV, motivation letter, proposed topics of teaching подаються англійською мовою.

Після відбору кандидатів Полтавською політехнікою, координатор мобільності з університету Estonian University of Life Sciences залишає за собою право зв'язатися з заявником для проведення онлайн-інтерв'ю або запросити додаткову інформацію чи документи.

За вимогами програми Erasmus+ та згідно угоди між університетами, при відборі кандидатів, за умови однакового рівня знань англійської мови та відповідності напряму мобільності, перевага надаватиметься кандидатам з обмеженими можливостями.

Після того, як попередній план мобільності буде підтверджений приймаючою стороною, співробітник Полтавської політехніки, відібраний до участі у програмі, повинен буде заповнити відповідну Угоду про мобільність (Mobility Agreement) та Заявку на отримання гранту (Grant Application). Співробітники відділу міжнародних зв’язків допоможуть із заповненням відповідних документів.

З детальнішою інформацією стосовно програми мобільності для викладачів та зразками документів можна ознайомитись тут.

Після відбору кандидата Полтавською політехнікою, відібраний учасник повинен буде узгодити дати і теми стажування з викладачем (host lecturer) з приймаючої сторони.

Про участь кандидатки технічних наук, доцентки кафедри будівництва та цивільної інженерії Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою Полтавської політехніки Аліни Зигун в програмі академічної мобільності для викладачів у весняному семестрі 2023/2024 н.р. в університеті Estonian University of Life Sciences можна прочитати тут.

За детальнішою інформацією стосовно програми обміну та документів, необхідних для подачі заявки, звертатись до відділу міжнародних зв’язків (каб.320-Ф, interoffice@nupp.edu.ua) або до к.філол.н., доцентки кафедри германської філології та перекладу Павельєвої Анни Костянтинівни (ауд.310-ц, email: kunsite.zi@gmail.com, телефон: +3-8-(095)-91-08-192).

Нещодавно студентка-архітекторка стала учасницею Літньої школи з міського планування та дизайну, урбаністики та архітектури в Любеку

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»