2022-08-23

З Днем Державного Прапора України: колектив політехніки вітає і підтримує флешмоб студентів

У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Державний Прапор встановлено на трьох локаціях. З нагоди державного свята, після траурного приспущення на знак вшанування загиблих на фронті захисників і мирних громадян, які загинули від рук російських окупантів, Державний Прапор піднято на головному флагштоці університету. Студенти політехніки запустили святковий флешмоб.

З Днем Державного Прапора України: колектив політехніки вітає і підтримує флешмоб студентів

«З 24 лютого наш рідний Прапор є особливим символом нашої Сили і Незламності. Багато років наш прапор велично майорить над університетом на різних локаціях, а з перших днів повномасштабного вторгнення він став ознакою стійкості.

На жаль, через втрати захисників і мирних українців, ми на знак вшанування їх пам'яті зі скорботою його приспускали цього року більше ніж за всю попередню історію Незалежності.

Але в День Державного Прапора України ми з радістю його вкотре підняли з головним побажанням – щоб ці найдорожчі серцю кожного українця кольори майоріли під мирним небом і якнайшвидше він став прапором Перемоги!

Це уособлення нашої національної єдності, честі та гідності.

Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання відгукуються в наших душах коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор. Шануймо те, що нас об’єднує!

Україно, з Днем Державного Прапора!» – привітав ректор, професор Володимир Онищенко.

Студентське самоврядування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» оголосило святковий фотофлешмоб.

«Сьогодні гордо підносимо прапор над головою і пишаємося тим, що є українцями. Студентство, запрошуємо взяти участь у фотофлешмобі до Дня Державного Прапора України. Публікуйте фото із прапором та відмічайте нас. Нехай стрічка Instagram замайорить жовто-блакитними кольорами українського стягу», – запрошує Студентський парламент.

Нещодавно у політехніці нагородили лідерів молодіжного руху Полтавщини, член волонтерського штабу політехніки розповів про особливості волонтерської діяльності в умовах війни, а волонтерський штаб Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» отримав колективну молодіжну відзнаку.

 

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»