2022-04-17

Запрошуємо майбутніх ІТ-шників на День відкритих дверей

22 квітня 2022 року об 11:00 на базі ННІ ІТ та робототехніки Полтавської політехніки за підтримки Полтавського ІТ-кластеру відбудеться День відкритих дверей для майбутніх ІТ-шників. Учасники заходу дізнаються все про ІТ-освіту в університеті та подальші перспективи працевлаштування. Реєструйся і приєднуйся!

Запрошуємо майбутніх ІТ-шників на День відкритих дверей

Зустріч організовується для всіх, хто планує в майбутньому отримати якісну ІТ-освіту і зробити кар’єру в ІТ та суміжних сферах, для майбутніх випускників шкіл та коледжів, які бажають розібратися в тонкощах ІТ-професій та визначитися з майбутньою ІТ-спеціальністю, для батьків, які хочуть допомогти своїй дитині обрати професію та для всіх, хто хоче дізнатися про Полтавську політехніку та умови вступу на ІТ-спеціальності.

Швидка реєстрація онлайн: https://forms.gle/SRrTcqewLNsw4oHr8

На зустрічі будуть спікери:

Юрій Литвин – Head of FrontEnd Department ІТ компанії Devtorium

Команда викладачів Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки Полтавської політехніки

Поговоримо про:

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» вже більше 20 років здійснює підготовку ІТ фахівців і входить до ТОП-50 найпопулярніших українських закладів вищої освіти для вступників на IT-спеціальності.

Понад 1000 випускників Полтавської політехніки за ІТ-спеціальностями знайшли високооплачувану та престижну роботу у відомих вітчизняних та закордонних ІТ-компаніях.

Нагадаємо, триває реєстрація на Ніч молодіжної науки-2022 в умовах війни.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»