2022-11-16

600 годин тепла для захисників виготовили студенти і викладачі кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування

Кафедра фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Полтавської політехніки ініціювала акцію «Окопна свічка - частинка світла й тепла наших сердець для захисників України». Виготовлені окопні свічки передали Волонтерському штабу Полтавської політехніки, який подбає про доставку на передову.

600 годин тепла для захисників виготовили студенти і викладачі кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування

Науково-педагогічний колектив кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування  і студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» за кілька тижнів виготовили партію окопних свічок. До участі в акції запрошували всіх охочих. Для виготовлення збирали металеві банки з-під консерв, картон і створювали вироби за технологією.

«Допомагаємо нашим захисникам витримати окопні холоди. Студенти й викладачі нашої кафедри хочуть поділитися частинкою тепла з нашими мужніми воїнами, завдяки яким ми вчимо й навчаємося в такий складний для українців час. Кожен міг приєднатися до акції і зробити свій внесок.

Дана партія, яку передали Волонтерському штабу — це 600 годин тепла. Плануємо ще виготовити.

Хто бажає — можемо провести майстер-клас по виготовленню окопної свічки. Тримаємо освітній фронт, наближаємо перемогу разом!» — прокоментувала завідувачка кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування, доктор економічних наук, професор Ліана Птащенко.

«Кожен робить свій внесок в перемогу, і чудово, що наші студенти і викладачі поєднують своє основне завдання — якісне навчання,  з чудовими ініціативами. Це дуже корисна річ для фронту і ми все відправимо на передову. Дякуємо за небайдужість!» — подякували волонтери політехніки.

Нагадаємо, у жовтні в університеті відбулась акція «Смілива гривня», а культовий гурт Probass&Hardi виступив на благодійній студентській вечірці.

 

Медіа-центр

Національного університету 

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»