2022-08-11

Будь активним заради миру: в університеті відбувся міні-турнір з настільного тенісу серед молоді

На спортивній базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» в рамках реалізації Всеукраїнського проєкту «Будь активним заради миру!» відбувся міні-турнір з настільного тенісу серед студентської молоді та дітей ВПО.

Будь активним заради миру: в університеті відбувся міні-турнір з настільного тенісу серед молоді

10 серпня 2022 року на спортивній базі Полтавської політехніки відбувся міні-турнір з настільного тенісу серед учнівської та студентської молоді, в тому числі дітей ВПО, в рамках реалізації Всеукраїнського проєкту «Будь активним заради миру!». Проєкт ініційований Міністерством освіти і науки України та спрямований на організацію фізкультурно-оздоровчої роботи в закладах освіти під час літніх канікул.

Учасниками турніру були студенти Полтавської політехніки, Полтавського фахового коледжу нафти і газу, діти вимушених переселенців, які тимчасово проживають у гуртожитках коледжу та студмістечку університету.

Переможцями змагань стали:

  • 1 місце – Омельяненко Максим;
  • 2 місце – Калініченко Степан;
  • 3 місце – Хом'яков Ілля.

 

Переможці та всі учасники міні-турніру отримали грамоти та солодкі подарунки.

Раніше викладачка політехніки нагороджена Подякою міського голови за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Полтави, Міністр освіти і науки привітав студентів політехніки – переможців Європейських університетських ігор 2022.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»