2022-08-12

Викладачка політехніки нагороджена Подякою міського голови за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Полтави

Старша викладачка кафедри фізичної терапії та ерготерапії, заступниця декана факультету фізичної культури та спорту Полтавської політехніки, майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу Оксана Гордієнко нагороджена Подякою Полтавського міського голови за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту в місті Полтава.

Викладачка політехніки нагороджена Подякою міського голови за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Полтави

Голова Полтавської міської територіальної громади Олександр Мамай нагородив Подякою за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в місті Полтава старшу викладачку кафедри фізичної терапії та ерготерапії,  заступницю  декана факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», майстра спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу, срібну призерку Чемпіонату Європи з класичного жиму лежачи серед жінок Оксану Гордієнко. За словами очільника громади власними перемогами та досягненнями на міжнародній арені спортсмени Полтавщини роблять вагомий внесок у нашу спільну Перемогу, демонструючи світу власну незламність та відмінну фізичну форму.

«Пишаємося нашими спортсменами і спортсменками, які виборюють перемогу на спортивних фронтах. Дякую Оксані за високі досягнення та зичу нових перемог і здобутків», – подякував Олександр Мамай.

Нагадаємо, викладачка політехніки здобула срібну медаль Чемпіонату Європи з пауерліфтингу, Міністр освіти і науки привітав студентів політехніки – переможців Європейських університетських ігор 2022, а в Полтавській політехніці відкрили сучасний мультифункціональний спортивний майданчик.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»