2024-04-05

Четверо студентів політехніки та коледжу отримуватимуть іменні стипендії Полтавської міської ради

Студенти Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» та відокремленого структурного підрозділу – Полтавського фахового коледжу нафти і газу отримуватимуть іменні стипендії Полтавської міської ради. Відповідне рішення оприлюднили 4 квітня на офіційному сайті міськради.

Четверо студентів політехніки та коледжу отримуватимуть іменні стипендії Полтавської міської ради

На засіданні виконавчого комітету Полтавської міської ради ухвалили рішення про присудження іменних стипендій 24 студентам закладів фахової передвищої та вищої освіти.

Члени конкурсної комісії проаналізували подані кандидатури та визначили стипендіатів, середній бал успішності яких становить не менше 4,5 та які відзначилися особливими досягненнями у громадській, науковій, освітній, мистецькій та спортивній сферах діяльності власного навчального закладу.

Стипендіатами Полтавської міської ради стали троє студентів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»

Вероніка Грищук – ННІ фінансів, економіки, управління та права (спеціальність «Менеджмент»)

Катерина Манжалій – факультет філології, психології та педагогіки (спеціальність «Психологія»)

Микола Сивовол – ННІ нафти і газу (спеціальність Нафтогазова інженерія та технології)

Іменну стипендію Полтавської міської ради також отримуватиме студент Відокремленого структурного підрозділу «Полтавський фаховий коледж нафти і газу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Ярослав Якименко.

Студенти отримуватимуть іменні стипендії у період з березня по вересень 2024 року. Розмір стипендії – 2000 гривень.

Вітаємо і пишаємось нашими стипендіатами! Бажаємо подальших успіхів у навчанні і досягнень в різних сферах!

Нещодавно студенти отримали сертифікати на іменні стипендії від Укрнафти, троє студенток політехніки стали стипендіатками Президента України, а також студенти політехніки відзначені за високий рівень представлених на міжнародному конкурсі наукових досліджень.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»