2024-04-05

Три студентки політехніки стали лауреатками стипендії Президента України

Міністерство освіти та науки України оприлюднило Наказ «Про призначення академічних стипендій Президента України на II семестр 2023/2024 навчального року». Стипендія призначена трьом студенткам Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Три студентки політехніки стали лауреатками стипендії Президента України

Цьогоріч стипендії призначено 12 студентам закладів вищої освіти Полтавщини, троє з яких – студентки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»:

  • Вікторія Вакула, студентка факультету філології, психології та педагогіки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»;

  • Марія Зайцева, студентка Навчально-наукового інституту нафти і газу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»;

  • Валерія Конюхова, студентка факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Очільник Полтавської політехніки Володимир Онищенко привітав відмінниць з досягненням, поспілкувався, вручив символічні подарунки і подякував за приклад для сучасних студентів:

«Вмотивована молодь отримує заслужену винагороду за інтелектуальну роботу! Пишаємось вами! Бажаю нових наукових звершень, творчих ідей та успіхів у навчанні!»

Раніше, окрім досягнень у навчанні, Марія Зайцева і Вікторія Вакула були активними учасницями Школи благодійності від Нацбанку, відзначені подяками Полтавської міської ради за вагомий внесок у розвиток студентського самоврядування, а майбутній реабілітолог Валерія Конюхова стала дворазовою чемпіонкою України з пауерліфтингу і чемпіонкою Європи з пауерліфтингу серед дівчат.

Нагадаємо, Укрнафта започаткувала стипендіальну програму для студентів Полтавської політехніки і перші переможці отримали сертифікати на іменні стипендії, студенти політехніки також нагороджені стипендіями імені Героїв Небесної Сотні, Верховної Ради та Президента України.

Нещодавно у політехніці обрано президента Євроклубу, а 28 студентів та учнів Полтавщини стали амбасадорами Ґендерного центру Полтавської політехніки.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»