2021-04-03

Дні енергії в Україні: викладачів та студентів запрошують на конкурси з енергоефективності

Спеціально до Днів енергії в Україні (5-9 квітня) Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ за підтримки Міністерства освіти і науки України запрошує викладачів та студентів позмагатись на конкурсах з теми енергоефективності. Призери отримають подарунки, з-поміж яких – Bluetooth-колонки, зарядні пристрої (павербанки), рюкзаки та термокружки. Встигніть зареєструватись до 16:00 4 квітня 2021 року!

Дні енергії в Україні: викладачів та студентів запрошують на конкурси з енергоефективності

Організатори сподіваються, що такі активності сформують нові партнерські зв’язки між закладами освіти для подальшої співпраці у сфері енергоефективності, повідомляє Міністерство освіти і науки України. Минулого року Полтавська політехніка підписала Меморандум з GIZ, а також відзначила Міжнародний день енергозбереження.

Дні енергії пропонують відзначити крутими подарунками за участь у флешмобі, фотоконкурсі і перегляд відеороликів про енергоефективність.

 

 

Конкурс «Енергоефективний флешмоб»

Для участі потрібно зібрати команду (не менше ніж ніж 20 осіб) та організувати флешмоб на тему енергоефективності. Після реєстрації учасники отримають адресу електронної пошти, на яку потрібно буде надіслати відеозапис.

Формат флешмобу – офлайн з дотриманням протиепідеміологічних заходів, або онлайн.

Реєстрація триває до 4 квітня за посиланням (тут також детальніше описано умови конкурсу).

 

 

Конкурс фотографій «Бережу енергію»

За умовами конкурсу, учасники мають зробити креативне фото в Instagram зі слоганом «Бережу енергію» та розмістити його на власній сторінці з хештегом #бережу_енергію. Зробити це потрібно до 7 квітня.

Докладніше про умови конкурсу – на сторінці організаторів.

Учасники мають шанс виграти в 1 з 5 номінацій:

Рандомний щасливчик (розіграш серед коментарів під постом організатора через сервіс random.org о 18:00, 8 квітня)

Зірка Instagram (лайки рахуємо 18:00, 8 квітня)

Креативний фотограф

номінація від Viessmann Viessmann: «Найенергоефективніше фото».

номінація від Herz Україна HERZ Україна «Вибір Герц Україна»

 

 

Онлайн-кінопоказ та вікторина

8 квітня відбудеться онлайн-показ відеороликів з теми енергоефективності. Після перегляду кожного відео учасники зможуть взяти участь у вікторині, відповівши на запитання про зміст переглянутих відео.

Реєстрація на захід триває до 8 квітня за посиланням .

Хто виконає всі умови конкурсу та набере найбільшу кількість балів у квізі, отримає  павербанк, за друге місце – термокружку, третє – еко-сумку.

 

Заходи реалізуються у рамках проєкту «Програма популяризації та просування інноваційних навчальних програм з ЕЕ для студентів та спеціалістів у галузі ЕЕ» в рамках компонента «Професійні кваліфікації у сфері енергоефективності” проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС з енергоефективності в Україні» (2020-2025), що реалізується в Україні Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Урядів Німеччини та Швейцарії.

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»