2022-01-18

ДНТБ України оприлюднила перелік українських наукових журналів, які індексуються у Scopus та Web of Science

Державна науково-технічна бібліотека України оприлюднила перелік українських наукових журналів, які індексуються у міжнародних наукометричних базах Scopus та Web of Science. Станом на початок року в базі міститься 149 українських високоавторитетних фахових видань з природничих, суспільних, технічних, мультидисциплінарних наук.

ДНТБ України оприлюднила перелік українських наукових журналів, які індексуються у Scopus та Web of Science

На офіційному сайті Державної науково-технічної бібліотеки України оприлюднили оновлений список усіх українських наукових журналів, що індексуються у міжнародних наукометричних базах Scopus та Web of Science.

На початок 2022 року до бази внесено 145 фахових наукових видань з природничих, суспільних, технічних та мультидисциплінарних наук. Науковці, співробітники державних науково-дослідних установ, фахівці-практики можуть вільно скористатися науковими виданням з оновленого переліку у власній професійній діяльності, при підготовці тез і наукових статей.

Перелік високоавторитетних фахових видань доступний за посиланням.

Даний перелік фахових видань постійно оновлюється та містить інформацію про точні назви наукових журналів, їхні міжнародні стандартні серійні номери, роки індексації журналу у базах Scopus та Web of Science Core Collection, включаючи індекси цитування, impact-factor та інші важливі показники.

Нагадаємо, викладачів-айтішників запрошують на безкоштовний онлайн-курс «TEACHERS’ Smart Up», відкрито прийом проєктів на отримання грантів програми з міжнародного розвитку «Мріємо та діємо» та розпочався відбір на обласний конкурс наукових та інноваційних проєктів.

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»