2024-05-10

Освітні центри «Донбас-Україна» і «Крим-Україна» пропонують спрощений вступ для абітурієнтів з тимчасово окупованих територій

У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» та Миргородському фаховому коледжі імені Миколи Гоголя працюють освітні центри «Донбас-Україна» і «Крим-Україна». Абітурієнти з тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу зможуть вступити до політехніки за спрощеною процедурою.

Освітні центри «Донбас-Україна» і «Крим-Україна» пропонують спрощений вступ для абітурієнтів з тимчасово окупованих територій

У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» і структурному підрозділі університету – Миргородському фаховому коледжі імені Миколи Гоголя, на базі яких працюють освітні центри «Донбас-Україна» і «Крим-Україна». Абітурієнти з тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу зможуть вступити до освітніх закладів за спрощеною процедурою.

Спрощена процедура вступу передбачає 4 кроки:

  • Обрати освітній центр
  • Подати документи. Особисто чи в онлайн-форматі подати заяву та заповнити освітню декларацію в обраному центрі

Увага! З метою безпеки прізвища абітурієнтів та зарахованих студентів шифруватимуться.

  • Скласти іспити. Скласти два іспити державної підсумкової атестації (ДПА): українська мова та історія України. Далі на абітурієнта чекає складання одного профільного вступного іспиту чи творчого конкурсу в залежності від обраної спеціальності
  • Стати студентом. Після зарахування на бюджетну форму навчання гарантовано можна отримати соціальну стипендію. Студент зможе продовжити навчання в країнах Європи за програмою Erasmus+.

Вступники, які бажають взяти участь у конкурсі на бюджетні місця, мають подати заяву та заповнити освітню декларацію в освітніх центрах.

За детальнішою інформацією звертатися: +380990576517 – уповноважена особа за роботу Центру Ревенко Світлана Іванівна.

Також відкрита реєстрація на проходження ЄВІ/ЄФВВ для вступу до магістратури та аспірантури і розпочинається реєстрація для участі в додатковій сесії національного мультипредметного тесту.

Нещодавно Полтавська політехніка провела День відкритих дверей Digital Fest 2024 і запустила сторінку з питань вступу, а незабаром у політехніці відбудеться «Наукова фієста».

Нагадаємо, Полтавська політехніка лідирує серед ЗВО Полтави у рейтингу наукової діяльності у 2024 році, у консолідованому рейтингу закладів вищої освіти України 2023 року Полтавська політехніка посіла перше місце серед університетів Полтавщини і стала найпопулярнішим полтавським університетом серед вступників.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»