2023-06-05

Фахівці Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області отримали сертифікати про підвищення кваліфікації на базі університету

5 червня понад 60 працівників Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області отримали сертифікати, які засвідчують успішне завершення навчання з 23 квітня по 26 травня за програмою «Англійська мова за професійним спрямуванням». Спільно з науковцями факультету філології, психології та педагогіки ректор університету, професор Володимир Онищенко привітав слухачів курсів з новим професійним досягненням.

Фахівці Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області отримали сертифікати про підвищення кваліфікації на базі університету

Насичений новими науково-освітніми викликами та професійними івентами тиждень у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» розпочали з церемонії вручення сертифікатів про підвищення кваліфікації. Ректор Полтавської політехніки, професор Володимир Онищенко спільно з начальницею Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області Іриною Салогуб вручили сертифікати про підвищення кваліфікації за освітньою програмою «Англійська мова за професійним спрямуванням» понад 60 працівникам Управління, які вдосконалювали навички володіння англійською мовою на базі факультету філології, психології та педагогіки Полтавської політехніки.

«Приємно констатувати той факт, що з моменту підписання Меморандуму з Державною аудиторською службою України про науково-освітнє партнерство університет впевнено наповнює його зміст реальними практичними кейсами!

Одним з пріоритетних напрямків нашої співпраці є проведення курсів підвищення кваліфікації для державних службовців на базі різних структурних підрозділів Полтавської політехніки.

Наші партнери охоче скористалися даною унікальною можливістю і у період з 23 квітня по 26 травня 2023 року за всебічного сприяння декана факультету філології, психології та педагогіки, кандидатки педагогічних наук, доцентки Анни Олександрівни Агейчевої, потужної команди завідувачів і науково-педагогічних працівників профільних кафедр 61 працівник Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області підвищив навички володіння англійською мовою за професійним спрямуванням у офлайн форматі!

Приємно, що наші партнери та стейкхолдери можуть наживо оцінити відмінну матеріально-технічну базу університету та створені комфортні умови для опанування додаткових професійних компетенцій фахівцями найрізноманітніших галузей», - прокоментував ректор Полтавської політехніки Володимир Онищенко.

За словами очільниці Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області Ірини Салогуб, в університеті панує неймовірна енергетика, затишна атмосфера, яка позитивно мотивує студентську молодь і вже досвідчених професіоналів динамічно рухатися вперед, навчатися і щоденно відкривати для себе щось нове в обраному фаху.

«Попри війну ми зуміли вистояти та продовжуємо злагоджено працювати на благо рідного народу. Українська нація – дійсно велика нація, яка зуміла попри війну жити, а не виживати, працювати, навчатися і наближати спільну Перемогу на усіх фронтах!», - зазначила Ірина Салогуб.

Начальниця Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області звернула увагу на особистість лідера, керівника, який не знає спокою, веде за собою потужну команду і ставить перед собою найамбітніші професійні цілі.

Очільниця Управління від імені свого колективу вручила ректору університету, професору Володимиру Онищенку Почесну подяку за багаторічну співпрацю та неоціненну допомогу у організації та проведенні комплексу освітніх заходів для підвищення професійної кваліфікації працівників Управління, що сприяє розвитку державного фінансового контролю.

Далі відбулася церемонія вручення сертифікатів працівникам Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області, які опанували курс англійської мови за професійним спрямуванням обсягом 60 годин.

«Спілкуючись із представниками Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області, приємно було почути висловлену думку про те, що університет має добру традицію приємно дивувати у освітньому просторі власними здобутками, конкурентоспроможними випускниками.

Від себе хочу додати фразу, яка проходить рефреном через усю нашу командну роботу – навчають не стіни, навчають люди! З такими викладачами, однодумцями, які сумлінною працею надійно тримають освітній та культурний фронт, можна реалізовувати безліч проєктів! І ми не зупиняємося на досягнутому, генеруючи безліч інноваційних ідей та досягаючи поставлених цілей!

Секрет нашого успіху в постійній динаміці розвитку, готовності йти назустріч непростим освітнім викликам. Таким чином Полтавська політехніка впевнено рухається вперед, реформуючи та трансформуючи здобутки славетних попередників, вносячи напрацьовані злагодженою командною роботою інноваційні кейси.

Щиро вдячний за високу оцінку моєї діяльності та роботи усього колективу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» у сфері розвитку вищої освіти, такі почесні відзнаки мотивують й надихають!». – прокоментував Володимир Онищенко.

У свою чергу ректор Полтавської політехніки подякував очільниці Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області Ірині Салогуб за готовність підтримувати подальшу науково – освітню співпрацю у сфері підвищення кваліфікації державних службовців та успішного працевлаштування випускників університету та висловив переконання у спільних широких можливостях задля реалізації проєктів, важливих для повоєнної відбудови нашої країни!

Раніше учасниці програми академічної мобільності Erasmus+ поділилися враженнями від навчання в румунському університеті-партнері, науковиці Полтавської політехніки успішно вдосконалили навички володіння алгоритмами Data Science, пройшовши курси від ІТ-компанії Grid Dynamics та Харківського ІТ-кластеру, а майбутні фахівці ознайомилися з діяльністю архівних установ, відвідавши ключові локації Державного архіву Полтавської області.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»