2023-01-09

Гентський університет запрошує науковців стати учасниками академічної онлайн – програми «Academy4UA»

Гентський університет відкриває прийом заявок на участь в академічній онлайн-програмі «Academy4UA» для українських дослідників та професіоналів, які прагнуть розширити свої знання в галузі права та політики Європейського Союзу. Дедлайн подання заявок – 20 лютого 2023 року.

Гентський університет запрошує науковців стати учасниками академічної онлайн – програми «Academy4UA»

Гентський університет (м. Гент, Бельгія) відкриває прийом заявок участь в  академічній  онлайн-програмі  «Academy4UA»  для українських дослідників та професіоналів, які прагнуть розширити свої знання в галузі права та політики Європейського Союзу.

Модуль програми Еразмус+ Жан Моне «Онлайн Академія UGent з права та політики ЄС для українських викладачів» (Academy4UA) спеціально розроблений для українських фахівців, діяльність яких зосереджена на праві та політиці ЄС.

Щороку 25 учасників – групу українських викладачів та дослідників, що спеціалізуються на дослідженнях ЄС, – відбиратимуть за допомогою відкритого конкурсу на основі їхніх резюме та мотивації. Відібраним кандидатам буде запропонована інтенсивна 3-місячна програма (квітень-червень), під час якої вони матимуть можливість поглибити свої знання у різних галузях права та політики ЄС. Курс проводитиме команда викладачів Universiteit Gent.

Для участі потрібно надіслати коротку біографію (не більше 300 слів) та мотиваційний лист (не більше 500 слів) на електронну адресу academy4ua@ugent.be до 20 лютого 2023 року.

Докладніше – на сайті програми Academy4UA  та на  порталі «Громадський простір».

Раніше  оголошено нові конкурси за програмою НАТО «Наука заради миру та безпеки» на 2023 рік, а науковців запросили поділитися власними напрацюваннями на ІІ етапі циклу круглих столів «Відновлення та модернізація України у повоєнний та післявоєнний час».

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»