2023-03-08

Головний футбольний тренер політехніки став найкращим студентським тренером України

За результатами футбольного сезону Всеукраїнська Футбольна Асоціація Студентів визнала найкращим тренером студентської команди з футболу серед закладів вищої освіти України тренера команди з футболу Полтавської політехніки. На засіданні Вченої ради ректор університету, професор Володимир Онищенко та науково-педагогічний колектив Полтавської політехніки привітали головного тренера збірних футбольних команд університету з визнанням і з ювілеєм.

Головний футбольний тренер політехніки став найкращим студентським тренером України

7 березня під час засідання Вченої ради Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» ректор університету, доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко та науково-педагогічний колектив політехніки привітали старшого викладача кафедри фізичного виховання, головного тренера збірних університету з футболу Олексія Воробйова з ювілеєм та високим досягненням – званням найкращого тренера студентської команди з футболу серед закладів вищої освіти України за рейтингом Всеукраїнської Футбольної Асоціації Студентів.

З такої особливої нагоди ювіляр нагороджений Подякою ректора за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток студентського спорту та підготовку першокласних футболістів, патріотизм та відданість справі в умовах воєнного стану. Від імені колективу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» та від себе особисто ректор університету, професор Володимир Онищенко висловив найщиріші вітання.

«Наш тренер надзвичайно якісно працює над тим, щоб наша спортивна команда з футболу була найкращою в Україні, за що має заслужене визнання та глибоку повагу.

Шановний ювіляре! Нехай справа, якою Ви займаєтеся, приносить Вам задоволення, людську вдячність і шану, а Ваш професійний, життєвий досвід та цілеспрямованість завжди слугують гарантом успіху в усіх Ваших починаннях, і щоб на життєвому шляху не було «гірчичників» або червоних карток! Хай будуть тільки вдалі гольові моменти!

Миру та Перемоги України!», – привітав ректор.

Серед відзнак і подарунків на згадку спортивний наставник отримав м’яч Чемпіонату світу-2022.

Тренер Олексій Воробйов є старшим викладачем кафедри фізичного виховання Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» з 2005 року. Велику увагу викладач приділяє формуванню здорового способу життя в учнівської та студентської молоді, вивченню методики підготовки спортсменів, техніки й тактика гри у футбол. Є автором понад 20 наукових і навчально-методичних праць, суддею національної категорії.

Будучи головним наставником збірних університету з футболу, футзалу та пляжного футболу займається підготовкою спортивних команд Полтавської політехніки, що дає змогу молодим футболістам університету прославляти Альма-матер на всеукраїнському рівні. У 2021 році удостоєний звання «Найкращий тренер у студентському футболі» за рішенням Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу.

Нещодавно завідувачка кафедри вищої та прикладної математики Полтавської політехніки Наталія Ічанська відзначила ювілей.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»