2022-10-21

Команда факультету фізичної культури та спорту виграла «Кубок співдружності»

20 жовтня в спортивному корпусі Полтавської політехніки відбулось урочисте закриття щорічного турніру з міні-футболу «Кубок Співдружності». За результатами змагань переможцем стала команда факультету фізичної культури та спорту.

Команда факультету фізичної культури та спорту виграла «Кубок співдружності»

З 18 по 20 жовтня в Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» проходив традиційний щорічний турнір з міні-футболу «Кубок Співдружності», метою якого є об’єднання в одній команді науково-педагогічних працівників та студентів університету. Протягом трьох днів 7 команд структурних підрозділів політехніки змагалися за першість та кубок турніру.

«Вітаю всіх присутніх на закритті турніру з міні-футболу «Кубок співдружності» серед науково-педагогічних працівників і студентів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». Ось і завершилися наші змагання. Перемогу здобула команда найсильніших.

Всіх вітаю з тим, що взяли участь в традиційних змаганнях, які подарували нам масу позитивних емоцій і, звичайно, приємні результати», – привітала спортсменів декан факультету фізичної культури та спорту, доктор педагогічних наук, професор Ліна Рибалко.

За результатами змагань переможцями турніру стали:

  • I місце – Факультет фізичної культури та спорту;

  • II місце – Навчально-науковий інститут фінансів, економіки, управління та права;

  • III місце – Навчально-науковий інститут нафти і газу.

Декан факультету фізичної культури та спорту Ліна Рибалко відзначила грамотами призерів турніру та вручила «Кубок співдружності» команді-переможцю.

Раніше команда ННІ фінансів, економіки, управління та права перемогла на меморіальному турнірі з міні-футболу.

Нагадаємо, минулого року  володаркою футбольного «Кубку Співдружності» вдруге стала команда ННІ нафти і газу.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»