2022-10-19

«Кубок Співдружності»: в університеті стартував традиційний турнір з міні-футболу

18 жовтня в Полтавській політехніці відбулось урочисте відкриття турніру з міні-футболу «Кубок Співдружності» серед збірних команд науково-педагогічних працівників і студентів університету. 7 команд структурних підрозділів університету змагатимуться за першість та кубок турніру.

«Кубок Співдружності»: в університеті стартував традиційний турнір з міні-футболу

У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» щорічно проводиться традиційний турнір з міні-футболу «Кубок Співдружності» серед збірних команд науково-педагогічних працівників і студентів структурних підрозділів університету.

«Вітаю учасників футбольного турніру. Надзвичайно приємно, що в нашому університеті підтримуються добрі традиції, адже багато років тому було започатковано унікальний футбольний турнір, метою якого було об’єднання в одній команді науково-педагогічних працівників та студентів. І сьогодні мені надзвичайно приємно в цей чудовий сонячний день відкривати черговий турнір, в якому стовідсотково переможе Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» незалежно від результату. Я бажаю всім учасникам турніру отримати максимальне задоволення, показати красивий футбол, якомога більше красивих забитих голів й в любому випадку здобути перемогу.

Ми дякуємо Збройним силам України за можливість сьогодні проводити такі турніри та займатися спортом. Віримо в перемогу!», – привітав спортсменів ректор університету, доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко.

Цьогоріч участь в турнірі взяли 7 команд структурних підрозділів університету:

  • Навчально-науковий інститут фінансів, економіки, управління та права;
  • Навчально-науковий інститут нафти і газу;
  • Навчально-науковий інститут інформаційних технологій та робототехніки;
  • Навчально-науковий інститут архітектури та будівництва та землеустрою;
  • Факультет фізичної культури та спорту;
  • Факультет філології, психології та педагогіки;
  • Полтавський фаховий коледж нафти і газу;

«Шановні учасники «Кубку співдружності», я вас вітаю з початком наших змагань. От уже не перший рік ми підтримуємо добрі традиції й проводимо цей турнір з міні-футболу, який об’єднує науково-педагогічних працівників і студентів. Тож бажаю вам жаги до перемоги. Не забувайте, що ви в Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», де дружня атмосфера й обов’язково кожен отримає ті результати, до яких прагнув. Всього найкращого», – побажала декан факультету фізичної культури та спорту, доктор педагогічних наук, професор Ліна Рибалко.

Відкриття турніру розпочалося з рівняння на державний прапор під Гімн України.

Заступник голови профспілкової організації студентів і аспірантів університету Михайло Акопян побажав спортсменам красивої та динамічної гри без травм.

«Кубок співдружності – це чудова традиція великої дружньої студентської родини Полтавської політехніки. Викладачі та студенти виходять позмагатися на футбольне поле. Тож усім гравцям я бажаю максимально цікавих футбольних моментів, захоплюючих ігор, дружньої атмосфери на полі та яскравих перемог», – зазначила Президент студентського парламенту Марія Зайцева.

Минулого року  володаркою футбольного «Кубку Співдружності» вдруге стала команда ННІ нафти і газу.

Раніше в Полтавській політехніці провели турнір з міні-футболу серед студентських збірних команд структурних підрозділів університету пам’яті ректора Олександра Григоровича Онищенка

Нагадуємо, в університеті відбувся міський учнівський турнір з баскетболу.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»