2022-09-08

Команда ННІ фінансів, економіки, управління та права перемогла на меморіальному турнірі з міні-футболу

На щорічному турнірі з міні-футболу серед студентських збірних команд структурних підрозділів, присвяченого пам’яті ректора Олександра Онищенка, визначились переможці. Під час урочистого закриття ректор, професор Володимир Онищенко нагородив спортсменів-переможців грамотами, медалями та вручив команді-переможниці Кубок турніру.

Команда  ННІ фінансів, економіки, управління та права перемогла на меморіальному турнірі з міні-футболу

7 вересня на спортивному майданчику Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулось урочисте закриття щорічного меморіального турніру з міні-футболу серед студентських збірних команд структурних підрозділів, який проводиться традиційно в пам’ять про колишнього ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», Почесного громадянина міста Полтави, Заслуженого працівника вищої школи УРСР, академіка, доктора технічних наук, професора Олександра Григоровича Онищенка.

Подарунки, грамоти та медалі командам-переможницям і кращим гравцям турніру вручили ректор Полтавської політехніки Володимир Онищенко, декан факультету фізичної культури та спорту Ліна Рибалко та голова Профкому студентів та аспірантів університету Олександр Дроботя.

Переможцями турніру з міні-футболу стали:

I місце – команда Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права;

II місце – команда Навчально-наукового інституту нафти і газу;

III місце – команда Факультету фізичної культури та спорту;

IV місце – команда Полтавського коледжу нафти і газу.

Індивідуальні нагороди за номінаціями отримали:

Кращий гравець турніру – Андрій Трускало, гравець команди ННІ нафти і газу;

Кращий захисник турніру – Назар Галачан, гравець команди ННІ фінансів, економіки, управління та права;

Кращий воротар турніру – Єгор Соболєв, гравець команди Полтавського коледжу нафти і газу;

Кращий бомбардир турніру – Олексій Москальов, гравець команди ННІ фінансів, економіки, управління та права.

«Я дякую усім учасникам за свято, яке ви влаштували під час фінальних ігор. Безумовно приємно спостерігати за бажанням бути кращим й здобути перемогу. Фінал пройшов круто – неочікувано, драматично, але результат на табло. Саме головне що всі ми отримали задоволення. Я щиро дякую всім присутнім, дякую Збройним Силам України за таку можливість, що ми за 3 дні провели турнір у безпеці і без тривог. Чемпіони турніру отримали перехідний Кубок! Вперед до нових перемог! Слава Україні!» – привітав ректор університету, доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко.

Декан факультету фізичної культури та спорту, доктор педагогічних наук, професор Ліна Рибалко зазначила, що турніри на цьому не закінчуються – попереду Кубок співдружності, де студенти також зможуть проявити свою майстерність.

«Кампус університету просто відчував ваш живий, дружній настрій, ваші емоції. Це було дуже приємно. Ми вітаємо вас із закриттям традиційного турніру, яким ми вшановуємо пам'ять Олександра Онищенка. Дякую всім, бажаю міцного здоров'я, не втрачайте спортивного завзяття. Прямуємо до перемоги!» – сказала Ліна Рибалко.

«Бажаю вам не зупинятися на поставлених цілях та йти тільки вперед. Хочу сказати, що всі ви є переможцями, адже якщо ви тут ви вже кращі. Займайтеся наукою, спортом. Нехай у вашому житті будуть лише перемоги!» – додав Олександр Дроботя.

 

Раніше в Полтавській політехніці нагородили переможців міського учнівського футбольного турніру «Будь активним заради миру!».

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»