2022-09-01

«Будь активним заради миру!»: нагородили переможців міського учнівського футбольного турніру

З 29 серпня по 31 серпня на спортивній базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» за підтримки керівника Української федерації учнівського спорту в Полтавській області, ректора Полтавської політехніки Володимира Онищенка, гендиректора ФК «Ворскла» Олега Лисака та виконавчого директора ГС «Асоціація футболу Полтавщини» Віктора Пожечевського відбувся міський учнівський турнір з футболу «Будь активним заради миру!» серед збірних команд м. Полтави 2014-2015 р. н.

«Будь активним заради миру!»: нагородили переможців міського учнівського футбольного турніру

31 серпня церемонія урочистого закриття міського учнівського турніру з футболу "Будь активним заради миру!" серед збірних команд Полтави.

Під час турніру у змаганнях брали участь 12 команд – близько 100 юних спортсменів 2014-2015 року народження:

  • Полтавська дитячо-юнацька спортивна школа «Молодь-2016» – 2014 р.н. – тренер Артем Трушкін;
  • Полтавська дитячо-юнацька спортивна школа «Молодь-2016» – 2015 р.н. – тренер Максим Доценко;
  • Дитячо-юнацька спортивна школа «Ворскла» імені І. І. Горпинка – 2014 р.н. – тренер Андрій Місяйло;
  • Дитячо-юнацька спортивна школа «Ворскла» імені І. І. Горпинка – 2015 р.н. – тренер Арсен Маносян;
  • Дитячо-юнацька футбольна школа «Ворскла» – 2014 р.н. – тренер Евген Бахуринський;
  • Дитячо-юнацька футбольна школа «Ворскла» – 2015 р.н. – тренер Евген Бахуринський;
  • Футбольний клуб «Голден ігл» - 2014 р.н. – тренер Дмитро Полапа;
  • Футбольний клуб «Голден ігл» - 2015 р.н. – тренер Дмитро Полапа;
  • Футбольний клуб «Полтава» - 2014 р.н. – тренер Олег Кривенко;
  • Футбольний клуб «Полтава» - 2015 р.н. – тренер Олег Кривенко;
  • Футбольний клуб «Полтава» - 2015 р.н. – тренер Сергій Родевич;
  • Дитячо-юнацька футбольна школа «Ворскла» - 2014 р.н. – тренер Антон Бахуринський.

«Найперший матч переривався тривогою, а от урочисте закриття і церемонія нагородження відбулись урочисто й спокійно, дякуємо ЗСУ!

Дякую батькам за відгуки про гарну організацію та впорядкованість території університету і що почувались з дітьми в безпеці.

На футбольне поле виходили переможці, адже це вже велике досягнення – стати гравцем команди і боротись за спортивну перемогу. Разом з партнерами та однодумцями, які підтримують розвиток молодіжного спорту, будемо і надалі проводити змагання, щоб діти мали змогу займатись здоровою руховою активністю, долати стрес і гіподинамію через онлайн навчання, а найголовніше – спілкуватись одне з одним та насолоджуватись моментами дитинства. Дякую батькам спортсменів та ентузіастам спортивного руху за цю неймовірну атмосферу радості, щирих емоцій. Пропозиція провести конкурс вболівальників дуже слушна!

Займатись спортом нині можна і необхідно, адже саме сильні духом і тілом активні молоді люди будуть робити Україну успішною європейською державою! Все буде Україна!» – привітав спортсменів ректор університету, керівник Української федерації учнівського спорту в Полтавській області, доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко.

Урочисте нагородження провели ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Володимир Онищенко та почесні гості – начальник управління у справах фізичної культури та спорту Полтавської міської ради Ігор Кислов, головний тренер дефлімпійської збірної України з футболу, яка виборола перше місце на Дефлімпіаді-2022 в Бразилії, випускник університету Віктор Козін.

«Хочеться сказати, що ви робите дуже правильне та корисне діло для України – ви показуєте усім, що ми живі, ми рухаємося, у нас є майбутнє і за нами перемога. Серед вас немає програвших – є лише переможці, які вийшли на футбольне поле й показали свою майстерність. Ми будемо проводити якомога більше таких турнірів, щоб якомога більше команд могли брати участь в таких заходах. Разом до перемоги!» – зазначив Ігор Кислов.

«По-перше, хочеться подякувати керівництву Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» за проведення чергового турніру, бажаю продовжувати так й надалі. По-друге, хочу подякувати тренерам дитячих команд за їх терпіння. Хочу подякувати футболістам за їх бажання проявити майстерність та жагу до перемоги, а також побажати в майбутньому стати зірками полтавського, всеукраїнського та світового рівня, а також бажаю в майбутньому стати студентами Полтавської політехніки», – побажав Віктор Козін.

Кращим гравцем  турніру визнано – Даміана Насібуліна

Кращим захисником турніру став – Т. Шарлай

Кращим воротарем турніру – Н. Соловей

Єдина дівчинка спортсменка-футболістка – Варвара Діденко отримала відзнаку «Леді футболу»

Переможцями міського учнівського турніру з футболу «Будь активним заради миру!» стали:

  • I місце – команда ДЮСШ «Ворскла» імені І. І. Горпинка
  • II місце – команда ДЮФШ «Ворскла»
  • III місце – команда ФК «Голден ігл»

Кращим тренером турніру визнано Дмитро Полапу – тренера футбольного клубу «Голден ігл».

Під час церемонії нагородження учасникам турніру вручили Кубки, медалі та солодкі подарунки.

Нагадаємо, у червні відбувся міський учнівський турнір з футболу серед збірних команд ДЮСШ «Вперед до перемоги!».

Раніше в рамках реалізації Всеукраїнського проєкту «Будь активним заради миру!» в університеті відбувся міні-турнір з настільного тенісу серед молоді та турнір зі стрітболу.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»