2024-07-03

«Літо з Полтавською політехнікою»: на базі університету розпочав роботу молодіжний кемп

2 липня на базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» розпочав свою роботу молодіжний кемп «Літо з Полтавською політехнікою».

«Літо з Полтавською політехнікою»: на базі університету розпочав роботу молодіжний кемп

Багатопрофільний класичний Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» гостинно розчинив свої двері для учасників молодіжного кемпу «Літо з Полтавською політехнікою». До участі в івенті долучилися випускники освітніх закладів Полтави, Кременчука та Горішніх Плавнів, Охтирки Сумської області та Магдалинівки Дніпропетровської області, Білицької, Щербанівської, Машівської, Карлівської, Диканської, Решетилівської територіальних громад, а також абітурієнти з числа внутрішньо переміщених осіб з міста Краматорська. Цілеспрямована молодь з перших днів вступної компанії розпочинає детальне знайомство з потужною надсучасною матеріально-технічною базою та активним студентським життям флагмана вищої освіти Полтавського регіону.

Схвильовані учасники молодіжного кемпу «Літо з Полтавською політехнікою» розпочали знайомство з університетом з оpen-space локацій. Майбутню інтелектуальну, творчу та спортивну еліту нашої країни привітала керівниця Центру по роботі зі студентами та обдарованою молоддю Полтавської політехніки Ольга Сень:

«Щиро раді вітати вас у затишних стінах Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». Саме на вас, сучасну молодь, покладається величезне завдання з відбудови повоєнної України та повернення її до спільноти високорозвинених європейських держав. Перший день роботи літнього молодіжного кемпу ми розпочнемо зі знайомства з представленими в багатопрофільному класичному університеті спеціальностями, а наші викладачі та співробітники охоче наддадуть висококваліфіковану допомогу по створенню особистих електронних кабінетів вступника».

Про найсучасніші спеціальності, нові навчальні дисципліни та успішну освітню траєкторію, яку зможуть побудувати з Полтавською політехнікою майбутні студенти, розповіли заступниця директора Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки, кандидатка економічних наук, доцентка Олександра Кузьменко, заступниця директора Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права, кандидатка економічних наук, доцентка Ірина Крекотень, кандидат технічних наук, доцент кафедри прикладної екології та природокористування Навчально-наукового інституту нафти і газу Віктор Бредун, доктор технічних наук, професор кафедри автомобільних доріг, геодезії та землеустрою Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою Дмитро Єрмоленко, кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри психології та педагогіки факультету філології, психології та педагогіки Леся Клевака та асистент кафедри фізичної культури та спорту факультету фізичної культури та спорту Євгеній Караван.

З особливостями діяльності студентського самоврядування учасників молодіжного кемпу ознайомив президент Студентського парламенту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Валерій Левченко. За його словами, до участі в громадському житті потужного освітнього закладу може долучитися кожен бажаючий. Тому, якщо молоді люди прагнуть до насиченого різнобічного неординарного студентського життя, юнаків та дівчат запрошують долучатися до молодіжної спільноти Полтавської політехніки.

Зустріч-знайомство переросла в активне спілкування між вступниками та науково-педагогічними працівниками університету, які розкрили особливості вступної кампанії 2024 року. Працівники консультативного пункту Полтавської політехніки в облаштованих аудиторіях допомогли майбутнім вступникам створити особисті електронні кабінети. Керівник Центру культури і студентської творчості, кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент Гліб Кудряшов провів цікавий кампус-тур інноваційними локаціями та ознайомив з інтерактивною експозицією Музею науки Національного центру «Мала академія наук України» в Полтавській політехніці.

Учасників молодіжного кемпу «Літо з Полтавською політехнікою» ознайомили з програмою науково - освітнього івенту, який триватиме з 2 по 9 липня 2024 року на базі багатопрофільного класичного Національного університету імені Юрія Кондратюка. За словами організаторів, це буде корисний і насичений тиждень з різноманітними майстер-класами за участі викладачів всіх структурних підрозділів Полтавської політехніки, з вікторинами та Startup-тренінгами в інноваційних лабораторіях, спортивними активностями та кампус-турами.

Шановні випускники, запрошуємо доєднатися до літнього молодіжного кемпу, щоб більше дізнатися про обрані професії, ознайомитися з надсучасними лабораторіями флагмана вищої освіти Полтавського регіону та України, знайти однодумців та з користю провести змістовне дозвілля. За вами, цілеспрямованими, творчими та спортивними, - майбутнє нашої мирної та незалежної України, а ваша найголовніша місія – власним навчанням сприяти успішному процвітанню незламної української нації та держави.

Нещодавно школярі потренувалися у вирішенні логічних задач на базі Полтавської політехніки, а під час роботи мовного кемпу школярі вдосконалили мовні навички на базі політехніки.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»