2024-01-29

Магістри спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» успішно захистили дипломні роботи, присвячені вдосконаленню державних і корпоративних комунікацій

Магістранти спеціальності 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа Полтавської політехніки успішно захистили магістерські кваліфікаційні роботи. Екзаменатори відзначили актуальність та практичну спрямованість магістерських досліджень, присвячених поліпшенню комунікацій у публічному управлінні, значенню вебсайтів як ефективного іміджевого інструмента для просування в інтернет-середовищі, удосконаленню системи документообігу в установі медичного профілю, доступу до архівних документів тощо.

Магістри спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» успішно захистили дипломні роботи, присвячені вдосконаленню державних і корпоративних комунікацій

Упродовж 22-23 січня 2024 року на кафедрі українознавства, культури та документознавства Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» здобувачі другого рівня вищої освіти 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа успішно захистили магістерські кваліфікаційні роботи. Процедурі захисту передувала напружена робота, з якою майбутні магістри під керівництвом досвідчених викладачів кафедри українознавства, культури та документознавства Полтавської політехніки впоралися досить вдало.

На розгляд екзаменаційної комісії майбутні професіонали у інформаційній, бібліотечній та архівній сфері представили ґрунтовні наукові роботи, присвячені актуальним проблемам сьогодення – комунікації в документно-інформаційних установах галузі «Культура» в умовах глобалізації, оптимізації діяльності Центрів надання адміністративних послуг в умовах децентралізації, зв’язків з громадськістю як чинника удосконалення комунікаційного механізму публічного управління, оптимізації кадрового діловодства на підприємствах та установах різного профілю, створенню корпоративного вебсайту як ефективного інструмента просування іміджу сучасного підприємства в інтернет-середовищі, удосконаленню системи документообігу в установі медичного профілю, упровадження єдиної електронної мережі доступу до архівних документів, ролі та ефективності вебсайту підприємства як важливого інструменту просування на ринку логістичних послуг.

Майбутню професійну еліту привітали декан факультету філології, психології та педагогіки, кандидатка педагогічних наук, доцентка Анна Агейчева, завідувачка кафедри українознавства, культури та документознавства, доктор історичних наук, професор Ірина Передерій та голова державної екзаменаційної комісії, директорка Державного архіву Полтавської області Валентина Гудим, які наголосили на важливості та актуальності обраного студентською молоддю фаху в сучасному інформаційному світі.

Екзаменаційна комісія високо оцінила представлені наукові розробки та якість їхньої фахової підготовки, зокрема дослідження здобувачів Андрющенка Артура, Зеленського Руслана, Єрьомченко Дар’ї, Павлинської Юлії, Микуці Романа, Охріменко Руслани, Ревицької Анастасії, Серпутько Марини.

Науково-педагогічні працівники та студенти кафедри українознавства, культури та документознавства Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» висловлюють слова щирої вдячності голові екзаменаційної комісії, директорці Державного архіву Полтавської області Валентині Гудим за плідну науково-освітню співпрацю та активну участь у справі практичної підготовки висококваліфікованих фахівців.

Щиро вітаємо випускників, зичимо подальших професійних успіхів, особистісного зростання, блискучих перспектив та всіляких гараздів у житті! Переконані, майбутні професіонали гідно поповнять високопрофесійні кадри документно-інформаційної сфери та відбудують повоєнну Україну.

Нещодавно науковиця політехніки взяла участь у презентації державного онлайн-проєкту доступу до оцифрованих архівних ресурсів.

Раніше визначили переможців I етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, а студенти-документознавці відвідали практичне заняття на базі Науково-технічної бібліотеки університету.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»