2023-12-07

Маленькі помічники Святого Миколая передали смаколики полтавським саперам

До Дня Святого Миколая вихованці Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку «Mr. Leader» Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» зібрали солодкі подарунки для співробітників ГУ ДСНС у Полтавській області, які спеціалізуються на розмінуванні.

Маленькі помічники Святого Миколая передали смаколики полтавським саперам

Благодійну акцію підтримав Гендерний центр Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», студенти і викладачі університету.

«У зв’язку із подіями сьогодення, волонтерство стало невід’ємною частиною нашого існування, і розповсюджується по усім сферам. Допомога військовослужбовцям, які боронять нашу Державу є благородною місією, до якої залучилися і наші вихованці «Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку». Ця акція стала аспектом патріотичного виховання і одночасно розвитку таких важливих на сьогодні соціальних компетенцій дошкільника як емоційний інтелект та відповідальна поведінка. Проведення подібних акцій сприяє розвитку емпатії дошкільника, адже виховуються такі важливі риси характеру особистості як співчуття, співпереживання», – прокоментувала Євгенія Хоменко, керівник Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку «Mr. Leader» Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Зібрані гостинці передали полтавським саперам.

Нещодавно поліцейські поспілкувались зі студентами і дошкільнятами про правила безпеки дорожнього руху.

Нагадаємо, в університеті психологи, правоохоронці і рятувальники обговорили розвиток психологічної стійкості у сім’ях, освіті та суспільстві під час війни, а також на базі політехніки відбулися тренінги для заступників директорів шкіл Полтавської громади «Освітній простір без булінгу».

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»