2022-12-01

«Марафон добрих справ 2.0»: майбутні перекладачі зібрали благодійну допомогу для підрозділу ЗСУ

Студенти-першокурсники спеціальності 035 «Філологія» Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» продовжують надавати посильну благодійну допомогу в рамках акції «Марафон добрих справ». Майбутні перекладачі передали кошти на придбання паливно – мастильних матеріалів для потреб одного з підрозділів Збройних Сил України.

«Марафон добрих справ 2.0»: майбутні перекладачі зібрали благодійну допомогу для підрозділу ЗСУ

Студенти групи 101-ФФ спеціальності 035 «Філологія» факультету філології, психології та педагогіки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» за всебічної підтримки завідувачки кафедри германської філології та перекладу, кандидатки філологічних наук, доцентки Оксани Воробйової та куратора академічної студентської групи, доцента кафедри германської філології та перекладу Олександра Тупиці продовжують займатися благодійною діяльністю під час «Марафону добрих справ», започаткованого в рамках міжнародного благодійного руху «Щедрий вівторок» (#ЩедрийВівторок).

За словами студентів-першокурсників Полтавської політехніки, навіть навчаючись, хочуть долучатися до благодійних, волонтерських ініціатив та всіляко допомагати захисникам і захисницям України, чия мужність, сильний моральний дух та незламність зупиняють наступ ворога на фронті, хто часто ціною власного життя боронить територіальну цілісність та незалежність нашої країни. Ініціативна молодь, заручившись підтримкою своїх університетських наставників, зібрала та передала матеріальну допомогу на придбання паливно-мастильних матеріалів (газу) для потреб місцевого підрозділу Збройних Сил України. Майбутні перекладачі поспілкувалися та отримали величезну подяку від військових.

«Твердо переконані, що світле майбутнє нашої держави в надійних руках соціально активних, відповідальних та небайдужих громадян! Пишаємося поколінням молодих українців, які чітко усвідомлюють свою благородну місію стати рушійною силою відродження власної країни та вже сьогодні надають необхідну допомогу нашим військовим. Починаючи з маленьких добрих справ, прагнемо змінювати світ на краще!», – прокоментував куратор студентської групи, доцент кафедри германської філології та перекладу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Олександр Тупиця.

Раніше майбутні перекладачі відвідали пункт перетримки безпритульних тварин, а політехніку відзначили за активну участь у всеукраїнській благодійній акції «Смілива гривня».

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»