2023-04-12

Майбутні правники вивчають основи юридичної клінічної практики з досвідченими фахівцями

Студенти спеціальності 081 «Право» вивчають дисципліну «Основи юридичної клінічної практики» з викладачами-практиками, які розкривають повний аспект організації діяльності юридичної клініки та аналізують реальні юридичні факти.

Майбутні правники вивчають основи юридичної клінічної практики з досвідченими фахівцями

На кафедрі публічного управління, адміністрування і права ННІ фінансів, економіки, управління та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» до викладання було залучено практиків – проректора з наукової роботи Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», кандидата юридичних наук Андрія Замахіна та директора Департаменту безпеки університету Олександра Бєлянського.

Фахівці зі значним практичним досвідом дають можливість студентам більш детально ознайомитися з сучасними викликами, що стоять перед юридичною професією. Викладачі-практики пояснюють як теоретичні знання можуть бути застосовані на практиці та як вирішувати реальні юридичні проблеми. Студенти, з одного боку, отримують сучасні теоретичні знання, а з іншого – отримують унікальний досвід для подальшої практичної діяльності.

«Метою діяльності кафедри публічного управління, адміністрування і права є забезпечення якісної професійної підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальностями 081 «Право» і 281 «Публічне управління та адміністрування», а також формування компетентностей з правових дисциплін здобувачів вищої освіти Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Якщо ви мрієте про кар'єру в юридичній сфері, то запрошуємо вас на навчання до кращого закладу вищої освіти класичного типу – Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»! У нашому університеті ви отримаєте високоякісну освіту, засновану на сучасних методиках навчання, здобудете практичні навички, які дозволять вам здійснювати професійну діяльність у будь-якій сфері права», – прокоментувала завідувачка кафедри публічного управління, адміністрування та права, кандидатка наук з державного управління, доцентка Інна Кульчій.

Нагадаємо, у Полтавській політехніці працює юридична клініка.

Нещодавно майбутні правники поглибили знання податкового законодавства, ознайомившись з роботою Центру обслуговування платників Державної податкової інспекції у місті Полтаві, а раніше студенти-правники познайомилися з роботою Полтавського районного управління ГУ НП у Полтавській області.

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»