2023-05-01

«Успішне працевлаштування»: майбутні професіонали дізналися як подолати бар’єри у спілкуванні з роботодавцями

Студенти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» взяли участь у воркшопі, проведеному Обласним молодіжним центром Полтавської обласної ради. Майбутні професіонали вдосконалили soft skills, підвищили власну конкурентоспроможність на сучасному ринку праці та дізналися як подолати бар’єри у спілкуванні з потенційними роботодавцями.

«Успішне працевлаштування»: майбутні професіонали дізналися як подолати бар’єри у спілкуванні з роботодавцями

Упродовж 17-19 квітня 2023 року студенти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» Навчально – наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»  стали учасницями триденного воркшопу «Успішне працевлаштування», організованого працівниками Комунальної установи «Обласний молодіжний центр» Полтавської обласної ради. Здобувачі освіти вдосконалили комунікативні навички, уміння самопрезентації, креативності, дізналися як подолати бар’єри в спілкуванні з роботодавцями. Майбутні професіонали мали змогу потренувати власні soft skills та підвищити власну конкурентоспроможність на сучасному ринку праці.

Під час воркшопу кар'єрна консультантка, HR-спеціалістка Вікторія Бондаренко ознайомила студентську молодь Полтавської політехніки з вимогами працедавців до претендентів на певну вакансію та із сучасним ринком праці загалом. За її словами, пошук роботи повинен бути свідомим процесом, що ґрунтується на баченні шукачем свого майбутнього життєвого шляху.

На цікавих змістовних заняттях студенти навчилися складати резюме, писати супровідні листи та ознайомилися з процедурою проходження співбесіди з потенційним роботодавцем.

По завершенню інформативно насиченого заходу студенти отримали сертифікати учасників.

Викладачі та студенти кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» висловлюють слова щирої вдячності тренерці Вікторії Бондаренко та директорці Комунальної установи «Обласний молодіжний центр» Полтавської обласної ради Світлані Громцевій за надану можливість долучитися до класного молодіжного івенту.

Адже Полтавська політехніка як потужний багатопрофільний класичний університет неодноразово стає майданчиком для відмінного втілення синергетичного ефекту науки та освіту, бізнесу та органів місцевого самоврядування, створюючи комфортні умови для всебічного розвитку креативних, успішних та соціально адаптованих особистостей випускників.

Раніше науковці, студенти та фахівці-практики обмінялися корисними кейсами у сфері публічного управління на базі Відділення Національної служби посередництва і примирення в Полтавській області, а очільниця відділу врегулювання проблемної заборгованості АБ «Укргазбанк» прочитала студентам лекцію, присвячену аудиту кредитного портфеля банку.

Нагадуємо, науковці-економісти обговорили пріоритетні напрями розвитку національної економіки в умовах глобалізації, військових дій та повоєнного відновлення, а студенти та представники патрульної поліції обговорили як протидіяти проявам булінгу в освітньому та молодіжному середовищі.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»