2024-07-09

Майбутні викладачі поділилися враженнями від проходження практики на базі Green Language School

Cтуденти спеціальності 014 Середня освіта (англійська і друга іноземна мова) факультету філології, психології та педагогіки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» успішно завершили практику на базі Green Language School. Майбутні викладачі поділилися позитивними враженнями та висловили сподівання на подальшу освітню та професійну співпрацю.

Майбутні викладачі поділилися враженнями від проходження практики на базі Green Language School

Упродовж двох тижнів цілеспрямовані та наполегливі в отриманні нових практичних навичок студенти групи 101-ФО спеціальності 014 Середня освіта (англійська і друга іноземна мова) факультету філології, психології та педагогіки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» проходили практику на базі приватної Green Language School.

Майбутні професіонали поглибили здобуті в університетських аудиторіях знання та набули нових фахових компетентностей, спостерігаючи за найсучаснішими викладацькими методиками та проводячи заняття для різних категорій учнів мовної школи.

«У кількох словах хочемо поділитися незабутніми враженнями від практики в приватній школі Green School, даний досвід став для нас справжнім відкриттям!

Протягом двох тижнів ми мали можливість спостерігати за уроками англійської мови, які проводили вчителі школи для дітей різного віку та різних мовних рівнів. Було неймовірно цікаво побачити як досвідчені наставники використовують інноваційні підходи до навчання іноземних мов, інтегруючи до освітнього процесу ігровий формат навчальної взаємодії, таким чином допомагаючи дітям активно попрактикувати мовні навички, та застосовуючи нові додатки й програми для навчання. Це зробило процес навчання для учнів ефективним та таким захоплюючим!

Вихованці Green Language School вражають своєю допитливістю та неймовірними здібностями до опанування нових мовних знань. Робота з ними була справжнім задоволенням і викликала багато позитивних емоцій. Діти активно брали участь у всіх завданнях, проявляли інтерес до нових знань і завжди відкриті до співпраці.

Особливо цінним став досвід участі в онлайн-заняттях та проведенні уроків наживо. Це дозволило нам побачити як можна ефективно використовувати технології дистанційного навчання та забезпечувати високий рівень взаємодії навіть у віртуальному середовищі.

Ця практика стала особливо цінною, оскільки ми мали можливість отримати нові знання, вдосконалити навички та зарядитися натхненням для майбутньої професійної діяльності.

Щиро вдячні Green Language School за теплий прийом і чудову організацію нашої літньої практики. З нетерпінням чекаємо на нові можливості і впевнені, що здобутий досвід допоможе нам стати кращими наставниками для наших майбутніх учнів», - поділилися отриманими враженнями майбутні викладачі.

Нагадаємо, Полтавська політехніка – інноваційний університет, де на базі факультету філології, психології та педагогіки вже багато років успішно функціонує Центр вивчення іноземних мов, а талановиті випускники філологічних спеціальностей користуються попитом серед освітніх закладів міста Полтави та Полтавської області.

Хочете мати такі ж можливості – долучайтеся до когорти цілеспрямованих, амбітних та креативних майбутніх викладачів іноземних мов та зарубіжної літератури, дружнього студентства Полтавської політехніки!

Нагадаємо, раніше майбутні викладачі успішно вдосконалили фахові навички на базі Полтавського міського багатопрофільного ліцею № 1 ім. І. П. Котляревського.

Нещодавно майбутні документознавці та PR-фахівці успішно захистили бакалаврські роботи, присвячені найактуальнішим проблемам інформаційних технологій.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»