2023-02-13

Молодих науковців запрошують до участі у щорічному конкурсі «Молодий вчений року»

Рада молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України запрошує молодих науковців провідних закладів вищої освіти взяти участь у щорічному конкурсі «Молодий вчений року». Дедлайн подання заявок – 1 березня 2023 року.

Молодих науковців запрошують до участі у щорічному конкурсі «Молодий вчений року»

Рада молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України запрошує молодих науковців провідних закладів вищої освіти взяти участь у щорічному конкурсі «Молодий вчений року».

Учасниками конкурсу є молоді вчені, визначені Законом України «Про наукову і науково-технічну діяльність». У конкурсі мають право номінуватися як молоді вчені, так і колективи молодих вчених (відповідно до вимог у номінаціях).

Серед завдань конкурсу:

  • відзначення молодих вчених за внесок у розвиток науки;
  •  відзначення молодих вчених за внесок у промоцію науки;
  • відзначення молодих вчених за благодійну і громадську діяльності;
  •  відзначення молодих вчених за досягнення в діяльності, що сприяє подальшому розвитку української науки, зростанню потенціалу України;
  •  відзначення молодих вчених за внесок у захист інтересів України;
  • відзначення молодих вчених за підвищення авторитету України на міжнародному рівні.

Учасник може стати лауреатом не більше ніж у двох номінаціях. За умови, якщо номінант претендує на перемогу в трьох і більше номінаціях, йому надається виключне право обрання двох номінацій, в яких він стане лауреатом. Зараховуються досягнення молодих вчених виключно відповідно до умов конкретної номінації лише за 2022 рік.

Ознайомитися з оновленим Положенням про щорічний конкурс «Молодий вчений року» можна за посиланням.

Подати заявку та ознайомитися з інформацією про конкурс можна на його офіційному сайті.

Дедлайн подання заявок на участь у конкурсі - 1 березня 2023 року.

Маєте запитання щодо організації та проведення конкурсу? Не розумієте, яку інформацію подавати в тій чи іншій номінації, щоб збільшити свої шанси на успіх? Маєте інші питання щодо конкурсу? За детальнішою інформацією звертайтеся на електронну пошта оргкомітету leader.scientist@gmail.com.

Нагадаємо, відкрито реєстрацію на участь у жіночому хакатоні, присвяченому післявоєнній відбудові в Україні, викладачі, науковці, аспіранти закладів вищої освіти можуть долучитись до освітнього марафону.

Раніше стартує новий освітній серіал про підтримку психічного здоров’я, розпочинається курс з підвищення кваліфікацій напряму TEST AUTOMATION (JAVA) для викладачів університетів.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»