2022-07-20

МОН України проведе Всеукраїнський семінар для фахівців освітньої галузі «Фізична культура»

21 липня 2022 року відбудеться Всеукраїнський онлайн – семінар «Взаємовзв’язок Нової української школи та програми Президента України «Здорова Україна» для фахівців освітньої галузі «Фізична культура». Участь у заході безкоштовна, за наявності попередньої реєстрації.

МОН України проведе Всеукраїнський семінар  для фахівців освітньої галузі «Фізична культура»

21 липня 2022 року  відбудеться Всеукраїнський онлайн – семінар «Взаємовзв’язок Нової української школи та програми Президента України «Здорова Україна» для фахівців освітньої галузі «Фізична культура». Організаторами виступили Міністерство  освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»,  Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства  освіти і науки України та громадська організація «ЮкрейнЕктів».

До участі запрошуються представники органів управління освітою, закладів післядипломної педагогічної освіти,  керівники і вчителі фізичної культури закладів загальної середньої освіти, викладачі  закладів вищої освіти, науковці, аспіранти, усі зацікавлені у питаннях фізичної культури та спорту.

Початок – 21 липня, о 14:00.

Участь у заході безкоштовна. Попередня реєстрація за посиланням.

Учасники  семінару зможуть отримати сертифікат про підвищення кваліфікації на 3 години.

Нагадаємо, МОН України проведе вебінар щодо ефективного використання освітніх онлайн-платформ, уряд продовжив дію пріоритетних тематичних напрямів наукових досліджень і науково – технічних розробок та оголошено конкурс на здобуття нагород Національної академії наук України.

Раніше на сайті МОН України запрацював чатбот для вступників, Coursera запрошує українських студентів на безкоштовні онлайн-курси, а  для українських вчених продовжено доступ до міжнародних баз даних.

 

Медіа – центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»