2024-03-25

На прикладі відомої ІТ-компанії майбутні фахівці дізналися як ефективно побудувати власний бізнес

14 березня студенти Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки Полтавської політехніки відвідали офіс провідної ІТ-компанії Nix Solutions, яка займається розробкою та підтримкою корпоративних систем, мобільних та веб-додатків, адмініструванням та технічною підтримкою програмного забезпечення, консалтингом, розробкою власних продуктів.

На прикладі відомої ІТ-компанії майбутні фахівці дізналися як ефективно побудувати власний бізнес

Нагадаємо, компанія NIX Solutions була заснована в місті Харкові у 1994 році і нині трансформувалася в одного з найбільших флагманів IT-аутсорсинга в Україні з серйозним портфелем виконаних проєктів за плечима, а з 2023 року офіс компанії відкрився і в місті Полтаві.

Здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», що навчаються за освітньо-професійними програмами «Комп’ютерні науки», «Комп'ютерна інженерія», «Кібербезпека», відвідали Полтавський офіс ІТ-компанії Nix Solutions.

Зустріч майбутніх фахівців ІТ-сфери з представниками компанії відбулася у форматі живої взаємодії та обміну креативними інноваційними ідеями. Під час оглядової екскурсії молоді люди отримали не тільки корисні знання і практичні навички, а й дізналися про широкі можливості для побудови власного професійного майбутнього.

Під час конструктивного діалогу студенти поглибили власні знання про роботу в ІТ-сфері, ознайомилися з сучасним офісним середовищем та робочим процесом в ІТ-компанії. За їхніми словами, ця екскурсія допомогла їм краще зрозуміти як функціонує сучасний ІТ-бізнес та які навички та знання необхідні для успішної кар'єри в даній галузі.

За словами науковців ННІ інформаційних технологій та робототехніки, такі ініціативи від партнерів допомагають студентам побачити реальні можливості для розвитку своєї кар'єри, а також сприяють зближенню університетської освіти з потребами cучасного ринку праці. Адже подібні зустрічі стають чудовим кроком для формування фахових компетенцій майбутніх лідерів та інноваторів у визначенні свого шляху та успішного вступу в неймовірний світ ІТ-технологій.

Викладачі та студенти Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» висловлюють слова щирої вдячності партнерам університету - компанії Nix Solutions за запрошення, пізнавальну екскурсію та одержані позитивні емоції.

Раніше представник ІТ-команди NIX прочитав студентам лекцію про переваги мови програмування Python, студенти Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки відвідали Полтавський офіс ІТ компанії Nix Solutions, а першокурсники ННІ ІТ та робототехніки дізнались про кар’єрні можливості від ІТ-команди NIX.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»