2023-11-01

Представник ІТ-команди NIX прочитав студентам лекцію про переваги мови програмування Python

Бакалаври та магістри ННІ інформаційних технологій та робототехніки Полтавської політехніки прослухали лекцію «Усе про Python із перших уст». Представник ІТ-команди NIX Денис Москаленко розповів про переваги Python, перспективи працевлаштування з цього напрямку та пояснив, з чого почати вивчення мови програмування.

Представник ІТ-команди NIX прочитав студентам лекцію про переваги мови програмування Python

Навчально-науковий інститут інформаційних технологій та робототехніки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» подовжує плідну співпрацю з ІТ компаніями. 17 жовтня 2023 року до студентів університету завітав представник ІТ-команди NIX з гостьовою лекцією на тему «Усе про Python із перших уст», на яку долучилися усі бажаючі бакалаври та магістри, що досі вагаються з вибором мови програмування або хочуть дізнатися більше про те, як стати перспективним айтівцем.

Спікером виступив Денис Москаленко, Senior Python Engineer, який змотивував студентів до навчання розповівши про переваги Python, перспективи працевлаштування з цього напрямку, пояснив, з чого почати вивчення Python,  як не закинути навчання та як здобути перший оффер.

Живі дискусії з лектором допомогли студентам знайти відповіді на питання, що стосувалися професійного розвитку, а спікер залюбки поділився власним досвідом роботи в команді.

Команда NIX – активний партнер Полтавської політехніки, один з найбільших флагманів IT-аутсорсинга в Україні, що займається розробкою та підтримкою програмного забезпечення за напрямками розробки PHP, .NET, Java, C++, JavaScript/UI, CMS, iPhone/Android та активно долучається до забезпечення якості освітнього процесу університету, проводячи фахові та ознайомчі лекції для студентів, запрошуючи студентів та екскурсії до Полтавського відділення команди, та залучаючи викладачів до підвищення кваліфікації.

Нагадуємо, студенти Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки відвідали Полтавський офіс ІТ-команди Nix.

Раніше учасники студентського наукового гуртка обговорили особливості функціонування фінансового ринку України в умовах воєнного стану, а методичний фонд кафедри ПУАП поповнився науковими виданнями з кримінально-процесуального права.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»